En dag med spontana händelser. Det är så man kan säga att min dag har varit idag. Det är något jag verkligen uppskattar – att vara spontan. Oftast är jag en person som vill i minsta detalj planera allt och gärna flera månader i förtid. Men ibland är det så skönt att släppa detta kontrollbehov och bara få vara spontan. Så dagen var väldigt trevlig idag!

blommorblommor1

Suttit i soffan och på börjat att läsa en ny bok jag fått låna utav min faster och tagit en långpromenad med Ginzo. Tänkte att jag egentligen inte behövde tänka på så mycket idag, bara se till att jag var vid bilfirman klockan 15:00. Men klockan 11:00 hör jobbet av sig och undrar om jag kunde svänga förbi och packa en order till en kund. Jag svarade ja och åkte dit och började packa orden när jag insåg att vi hade fem chokladkakor av en sort och kunden önskade sex stycken av den sorten. Det var bara att smälla upp 4 kg ny choklad på smältning inför morgondagen.

Mötte sambon vid bilfirman där jag lämnade in lilla Zorro en dag innan service, innan vi åkte hemåt. Första servicen någonsin, men jag är inte ett dugg orolig att min bil inte ska gå igenom servicen. Så ny och fräsch som den är. Ska dock bli skönt att hämta hem bilen imorgon då jag alltid känner mig låst när min bil inte är hos mig.

Väl hemma gjorde vi ytterligare en spontan grej – vi grillade idag igen! Vi åkte hem med tanken att vi skulle äta rester ifrån grillningen igår, men det var rätt fint väder och varför skulle man inte grilla då? Utöver att det regnade lite grann under grillningen fick vi otroligt goda korvar till middag vilket för mig är oerhört lyxigt! Nu till efterrätt blir det att smaska lite på vaniljglass innan det blir dags för sängen. En ny dag imorgon också!

blommor2blommor3

Hoppas ni haft en toppen onsdag idag!

 

8 reaktioner till “Spontanitet

  1. Låter som en riktigt bra dag 🙂 Jag gillar spontana dagar.

    Ja men det är samma här. Vatten i veckorna och sen tar jag gärna en god öl eller vin på helgen 😀

    Nä jag har hört det med. Vissa har namn som de bestämt sedan länge som din kusin. Men när man bara ska komma på något så är det nog bäst att ha lite olika förslag och sedan bestämma när bebisen kommit. Får se vad denna kommer att se ut som helt enkelt 😀

    Gilla

  2. Vad kul att det hända lite spontana saker 🙂 Jag är också en sådan person som måste planera allt, jag hatar att inte veta vad som händer, jag vill veta när, vart, hur och med vem långt innan saker händer 🙂 Men som du säger, ibland är det skönt att det händer lite spontana saker.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s