veckans

Veckans känsla? – den här veckan har bjudit på riktig sommar värme och det har varit så varmt att jag nästan smält bort. Veckans känsla är helt klart värme!

Veckans bästa? – att jag har fått träffa min underbara vän som jag inte sett på länge!

Veckans bästa 2.0? – att jag har fixat och donat i radhuset. Känns skönt att nu ha fått upp det viktigaste, men nu ser jag fram emot att sambon monterar ihop hallmöbeln så att jag kan ta upp lite mer flyttkartonger.

Veckans sämsta? – jag har väl egentligen ingenting att klaga på, men måste jag säga något är det koppelträning med Ginzo. Välbehövligt, men det finns roligare saker att göra.

Veckans inköp? – utöver att ha handlat på typ Ica och liknande saker har jag faktiskt beställt en egen gjord nyckelring jag kommer att använda till mina jobbnycklar.

Veckans märkligaste? – konstiga frågor jag fått ifrån en tjej på instagram.

Veckans längtar efter? – jag längtar till tre saker: 1. få ordning på radhuset, 2. mina föräldrar som kommer på fredag och 3. att det ska bli en aning svalare ute.

Veckans idylliska? – det var nog fredagens morgon promenad på en hel timme. Det hade inte hunnit att bli allt för varmt ute och jag och Ginzo strosade omkring tillsammans och njöt utav landskapet.

Veckans förvåning? – måste nog ha varit då min kära vän önskade att jag och sambon idag skulle följa med honom till Stockholm. Det hade varit jätte roligt, men så onödigt då vi inte samåker samt att det var i princip en fram och tillbaka resa.

Veckans reminder? – ha solskydd på era stackars hudsdelar! Jag själv har inte satt på mig någon och har nog inte blivit bränd heller, men min kära vän blev väldigt bränd igår stackaren.

Veckans väder? – varmt sedan måndags, men tror att värsta värmen (30 grader om inte mer) slog till i onsdags. Men det har varit bra väder hela veckan. Det har känts som om vi är utomlands. Det är helt sjukt den här värmen måste jag få säga!

Veckans mest likade bild? 67310721_463415514242589_5601432958020878336_n

9 reaktioner till “Veckans

  1. Ja tänk att värmen kom tillsist!😄 Det kändes lite tveksamt om den skulle göra det ett tag😆 Som tur är har jag hittills inte haft lätt att bränna mig även om jag glömmer solskyddet.
    Det låter så kul och mysigt att hålla på och fixa med nya hemmet!😍

    Gilla

  2. Jag har börjat bli bättre med solskydd, men ändå brände jag mig i onsdags. Nu har jag blivit ännu mer noga! Ser också fram emot lite svalare väder, men jag hoppas att solen stannar ändå! 🙂 Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s