I torsdaga blev vår älskade hund hela 6 månader gammal. Den dagen han blev 6 månader startade vi med att avmaska honom och ge honom mer foder fast färre måltider. Han tycker det är bra märkligt att han inte får som vanligt runt 14:00 men inom kort kommer han att lära sig. Jag och Niclas har börjat med lite sök hemma som Ginzo tycker är roligt. Så lite längre promenader och mer hjärnarbete behövs nu i äldre ålder och mer träning på annat behövs.

I torsdags tog vi det lugnt hemma framtills att jag behövde åka iväg på en utbildning på mitt jobb klockan 14. Det vart mycket information men jag tror att det kommer bli ett riktigt roligt jobb och det är en behovs tjänst så jag behöver inte komma in varje dag. Bara när en order har lagts till behöver jag åka och fylla på förrådet. Jag fick testa göra egen choklad, det jag kommer att arbeta med och skrev under papprerna. Jag var väl inte klar fören 18:00 och då åkte jag för att handla och vidare hem. Helt slut med huvudvärk då det var galet varmt ute!

Vill ni att jag berättar mer om jobbet är det bara att skicka en kommentar om era frågor! 🍫

Fredagen innehöll vila i stort sätt, men jag försökte fixa några flyttkartonger. Det är mycket att göra hela tiden och allt kaos runtomkring oss är bara tröttsamt. Jag vill ibland spy på allt, men så är det när man flyttar. Niclas behövde jobba övertid, men när han väl kom hem var det han som var helt slut efter en jobbdag och ville bara ta det lugnt. Gjorde lite sök med lillen sent på kvällen när värmen började sjunka. Det är så jobbigt att veta vad jag ska göra med Ginzo nu när det är så varmt. Men vi försöker göra så gott vi kan!

Imorse tog vi oss en hel timmes promenad och nu ligger han helt utslagen på mattan. Jag har precis ätit frukost framför TVD och ska börja röja och städa i radhuset. Klockan 13:00 kommer min underbara Jennifer (som jag längtat!) och blir mysdag ihop i solens värmande sken.

Hoppas ni får en härlig lördag idag ♡

10 reaktioner till “Jobb och värme

  1. Ja det är verkligen jättesnart! 🙂

    ååh grattis till fina voven! Du får träna han att sniffa fram kantareller när ni är ute i skogen på promenader 😀

    Gilla

  2. Sv: Tack för att du delar med dig av din historia, tråkigt dock att behöva genomgå det. Men vad härligt att du har hittat en pojkvän som verkligen bryr sig om dig. Så glad för din skull 😀

    Aah där ser man, intressant om man tycker sådant är kul. Hur växte det intresset?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s