Vilken fantastisk, svettig nationaldag det har varit idag, med hela 30 grader i skuggan. Jag har svettats som tusan under mina promenader med Ginzo men samtidigt har det varit himla mysigt på sitt sätt! Ginzo har tyckt vädret varit hemskt och vi har behövt duscha han kallt plus sprutat vatten på han i omgångar så att han inte överhettas.

När Niclas kom hem från arbetet packade vi i ordning det sista innan vi drog till Stockholm. Väl i Stockholm har vi ätit galet goda grillade hamburgare med guacamole, picklad lök plus bbq. Gott! Till efterrätt hade mamma gjort en sockerkaka med egen odlade rabarber. Mums! Här ovan kan ni se vad Niclas fick i födelsedagspresent utav mig. Simpelt men väldigt bra! Utav mina föräldrar fick han en borrmaskin. Glädjen i hans ögon är obeskrivligt!

Ginzo älskar att få komma hit. Njuter för fulla muggar av allt gosande och lek. Nu ligger alla i sina sängar och blir strax att sussa inför imorgon.

Hoppas er dag varit kanoners och glad national dag! 🇸🇪

4 reaktioner till “23 års firandet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s