Ännu en underbar dag i Stockholm tillsammans med härliga familjen. Dagen startades extra tidigt eftersom att problem uppstod under natten. Det rum vi skulle sova i var överhettad för vår hund och trotts alla försök till att få han lugn och kall, lugnade han sig inte. Tillslut lade vi oss i mamma och pappas uterum där det var svalt och skönt. Somnade runt 00:30 och vaknade 4:30.

Trotts att morgonen startade så tidigt har jag inte varit trött en enda gång under dagen och fått mycket plugg gjort. Kussefinen, Theodor, kom över en stund under dagen och umgicks vilket var sjukt trevligt. Länge sedan vi nu sågs. När han åkte hem bakade jag större delen av eftermiddagen/kvällen och det blev grillat till middag. Hade Marianne över på middag vilket var hur trevligt som helst!

Efter allt gott ligger vi nu till sängs, ska snart sova och njuta av en fredag som varit så bra!

Kram ♡

7 reaktioner till “Födelsedagsfirande

  1. Men jisses vilken smarrig tårta! Usch det är verkligen inte lätt nu när det är så varmt, tur det var svalare på ett annat ställe så ni fick sova lite. Kram fina 🙂 ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s