Vilka underbara dagar det har varit med Josefine hos oss. Tyvärr åker hon vidare imorgon, men en weekend hos oss är bättre än ingenting. Första gången hon var hos oss i Örebro, vilket var roligt då vi inom kort kommer att segla vidare.

I torsdags startade dagen med lite plugg och en långpromenad med lillen innan alla vaknade. Vid 13:30 var vi och träffade vår nya hyresvärd för att skriva på ett kontrakt. Jajamänsan, inom kort flyttar vi vilket jag känner både stor längtan till samtidigt ledsamhet då jag trivs så bra där jag nu bor. Efteråt hämtade vi upp Josefine i stan och med donken i bilen åkte vi vidare hem och spelade rätt mycket kortspel. Åt himla god middag och till efterrätt blev det banansockerkaka!

Idag startade jag morgonen med att vara i skolan. Efter lite tjafs – osams om hur uppläget för ett grupparbete ska se ut – så lyckades vi skriva större delen av texten innan jag lyckades dra mig ur så jag kunde åka hemåt och säga upp kontraktet där vi nu bor. Det gick såklart bra, men tråkigt på samma gång då vi som sagt trivs väldigt bra, men önskar att få det lite större!

Efter att sambon åkt till jobbet for jag och Josefine till Mberg. Där blev det att shoppa in lite nya saker jag delvis var i behov utav. Nöjd med andra ord! Väl hemma lagade vi Josefines goda kycklinggryta och när sambon kom hem lyckades vi spela två parti kort. Nu är klockan så pass mycket att fredagen övergått till lördag och vi ska hoppa i sängs och sova.

Hoppas att ni haft en toppen fredag idag! ♡

6 reaktioner till “Days with Josefine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s