61625622_632603040543642_4421107083869421568_n

Hur har månaden varit? – underbar! Har fått träffa min underbara familj, fått reda på att jag blivit godkänd på balansorganet jag hade omtenta i och blev godkänd på praktiska tentan på första försöket. Umgåtts med vänner, Josefine har varit här, vi har skrivit på och sagt upp ett kontrakt och för det mesta har det varit bra väder dessutom. Inte nog med det har jag dessutom äntligen fått lapptestas och läkarna har kommit fram till vad jag är allergisk emot.
Väldigt bra med andra ord!

Köpt något? – skäms på mig, men ja! Jag har köpt tre klänningar, en tröja, en playsuit, en kjol, två nya bh:ar, ram med ett fotografi på Ginzo och annat smått och gott.

Gett bort något eller fått något? – när det var mors dag skickade jag en egen designad choklad via get special som min fina mor blev glad över. Annars har jag köpt mycket fint till Ginzo och annat till hemmet jag vet Niclas ville ha.

Hur har Ginzo utvecklats? – väldigt mycket. Man ser verkligen hur stor han har blivit på så kort tid! Idag lade jag upp på instagram ”2 månader VS 4 månader” och himla vilken skillnad man ser. Han har blivit betydligt lugnare än vad han var tidigare, är fortfarande exhalterad så fort han träffar människor men efter ett litet tag accepterar han att inte hoppa på våra gäster i jämförelse med tidigare. Han är mer gosig nu dessutom. Väldigt duktig på inkallning, när han var mindre och vi kallade in honom collektade han bara godiset och var snabbt på språng igen. Nu för tiden stannar han kvar och tillåter sig att klappas en liten stund innan han springer iväg. Vid maten och andra tillfällen har han även lagt ”varsågod” på minnet och det är väldigt passande när vi ska ut, vid mattillfällen och leksaker.

En favorit fotograferad bild ifrån dig.
61162398_588063661685061_618123691716247552_n

Mest gillade bilden på instagram? 
62021798_2047510345377050_9082516256510181376_n

Jag kan verkligen förstå varför den här bilden blev mest likead eftersom att det var en himla rolig historia kring den här snickersen. Snällt av mig att dela med mig utav mina klumpigheter till er, haha!

Läst någon bok? – nej, dessvärre inte. Men nu i juni kommer det att bli lite annorlunda då jag heller inte har lika mycket plugg att sköta.

Vad ser du fram emot i juni? – ser fram emot att få träffa familjen flera gånger (på Niclas födelsedags helg och midsommarafton) och packa ihop det sista innan vi flyttar. Jag ser fram emot att göra dessa två tentamen jag har kvar innan jag helt kan gå på sommarlov eftersom att jag vill lägga båda dessa tentamen bakom mig innan hösten startar. Ser fram emot att få spendera mycket tid med Ginzo och sambon  samt hoppas något jobb hör av sig så att jag kan få möjlighet till något sommarjobb då jag ännu inte fått något, trist nog.

20190531_1644086596049281672534968.jpg

Idag är det första juni och mycket händer på samma gång. Idag åkte Josefine hem och eftersom att det har varit grått och mulet – delvis regnigt – så har det inte blivit att vara ute mycket. Det har blivit en mys inne dag för mig och Ginzo och samla krafterna. Sambon är på kvällspass och efteråt ska vi hem till en gammal klasskompis till mig med nuvarande klasskompisar och umgås. Vilket ska bli jättetrevligt att få träffa allihopa igen! Ska fixa i ordning mig lite och ta mig en god fika innan jag ringer min vän för upphämtning.

Hoppas ni får en toppen lördag kväll ♥

5 reaktioner till “Månadens inlägg – maj

  1. aaa man blir så trött på denna blåst o grått o regn blää
    han e så himla söt har vuxit så .
    ja då håller vi tummarna någon ringer eller skriver

    Gilla

  2. Men gud vad den lille växer, känns som att lillen har växt varje gång jag kikar in här haha. Åh vad du är fin, superfin outfit du har. Vet du vad, det var du verkligen värd tycker jag. Klart du ska köpa dig massa kläder vännen 🙂 ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s