Dagens tema hos Sara Madeleine är ”när påskkärringar och påskgubbar ringer på dörren så..” rent krasst öppnar jag inte haha. Jag är dock inte så van att det sker, men ser jag en liten söt tjej stå utklädd öppnar jag ju såklart. Men anledningen oftast med att jag inte öppnar är för att jag inte har något att ge. Men har jag något att ge, öppnar jag förstås!Det är idag den fjärde april och jag har glömt att göra detta månadens inlägg jag alltid gör. Så här nedan kan ni läsa hur månaden har varit. Jag har också glömt att skriva vad för förväntningar och vad som händer under april månad. Under april månad så kommer vi att:

 • Åka till Stockholm för att fira påsk bland annat.
 • Uppfostra vår älskade Ginzo.
 • Plugga på ordentligt de sista månaderna i skolan.
 • Umgås med vänner och familj.
 • Gå valpkurs.

56544671_621948688226921_120962483966967808_nHur har månaden varit? – väldigt bra! Riktigt underbar månad. Vi har haft fint väder, roliga föreläsning (anatomi) och fick dessutom godkänt på första försöket för första gången på första anatomin tentan. Så roligt! Jag har dessutom passat på att besöka min familj i Stockholm och åkt till Öland med sambon för att träffa på hans syster och hämtat hem vår familjemedlem! Även umgåtts mycket med min älskade Bex.

Köpt något? – mycket hund saker men inget till mig själv. Men under april kommer det bli ändring på!

Gett bort något eller fått något? – jag har fått en jättefin keps utav Tobbe! Och sedan har jag fått galet fina pjäxor utav mina föräldrar. De är galet snälla! ♡Läst någon bok? – kan vara samma som förra månaden, den lilla bokhandeln runt hörnet med Jenny Colgan. Inte hunnits med annat och även läst fysiologiboken till kursen!

Hur har Ginzo utvecklats? – eftersom att han blir 10 veckor gammal imorgon så har han inte direkt hunnit med så mycket med utvecklingen. Han har varit väldigt besvärlig, men med hjälp utav kenneln har vi fått många bra och tips. Får återkomma om hans utveckling.

En favorit fotograferad bild ifrån dig.56384141_795938314108119_5728137693003513856_n

Vad ser du fram emot i april? – att allt går bra med Ginzo, få fira påsk och träffa min älskade familj som jag saknar oerhört mycket då det var en månad sedan vi sågs. Jag ser även fram emot att få bli introducerad med psykoakustiken då jag hört bara dåligt om den och känner en viss rädsla inför den delkursen. Jag skulle väldigt gärna vilja hitta på något roligt med min lilla familj och fira påsk.

9 reaktioner till “Månadens inlägg – mars

 1. Det är lite pinsamt om man inte har något att ge men så är det ibland. Man kan i alla fall önska glad påsk 😉 Mars verkar ha varit en bra månad!

  Gilla

 2. Ja det låter verkligen som att din månad var bra 😀 Det var min med! =) SV: ja det var såå himla gott att köpa hem mat, just den dagen med när jag var så seg efter jobbet ;D
  Ja det är supermycket jobb med en valp, såklart. Men det fixar nog ni 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s