Dagens bloggutmaning hos Sara Madeleine börjar meningen med ”i mitt påskägg hittar du..” och den måste jag få erkänna var svår. Jag får inte påskägg längre. Nåja, utav mina föräldrar har jag fått några men det är då inget speciellt godis jag får i. Det dem vet att jag tycker om så som lakrits och choklad. 20180401_15140220180401_151410

Den här onsdagen har gått ut på att jag skulle redovisa om mellanörat tillsammans med Tobbe och Bex. Jag nämnde det i gårdagens inlägg att vi satt och filade ned ett arbete igår och det gick jättebra att redovisa idag. Nog bästa redovisningen jag gjort under alla mina år i skolan skönt nog!

Tog med mig Nancy till sjukhuset idag. Hon ville mer än gärna se hur det såg ut när jag behandlades, men eftersom Bex är den vän jag alltid tar med undrade läkaren vart hon var haha. Sedan åkte jag bara hem, både pluggat till tentan jag har på fredag men också umgåtts med mina två grabbar.

56517490_810817295939572_7641546594034122752_n

För tillfället ligger lillen och sover medan sambon och jag myser till det i soffan med det vi vill göra. Jag ska försöka ta och plugga lite extra innan jag får ge mig för dagen och plugga mer med fina Bex imorgon!

Resten av kvällen ser inte mer annorlunda ut i jämförelse med resterande kvällarna. Middag för alla tre, gå ut på små promenader, umgås, tillrättavisa vid minsta mopsighet och ta vara på varje mysstunder som erbjuds från alla parter och se om det går något roligt på teve!

56835476_414697355959026_9125916737827504128_n

Jag har ett roligt samarbete på G, så håll ögonen öppna! Ha en fortsatt trevlig onsdag ♥

11 reaktioner till “Bygger upp trygghet

 1. Så roligt att läsa :). Får inte heller påskägg utan brukar köpa själv :D. HAHA!

  Ett tips så ser jag när du skrivit ett inlägg är att tagga mig med mitt blogginlägg (skickar länk) https://www.saramadeleine.se/2019/03/30/bloggutmaning-i-april/ kopiera hela den adressen och inte bara http://www.saramadeleine.se då pingas jag varje gång du lägger upp i utmaningen och kan läsa 🙂

  Gilla

 2. Tack för din kommentar hos mig 💕läser/ jobbar du inom sjukvården ? Så himla mysigt med hund och jag ångrar inte en dag att vi skaffade våran Harry för ca ett år sedan , kram

  Gilla

 3. Jag får inte heller något påskägg, men det är för att jag har sagt ifrån om det😄 Jag försöker låta bli att äta godis.
  Så roligt att redovisningen gick så bra!!
  Så den lille sötnosen är mopsig av sig😆 Det var en av mina hanhundsvalpar också. Rentav kaxig! Det gick åt hårfin timing och total konsekvens när man tillrättavisade honom. Tillrättavisningen var tvungen att komma innan han knappt ens hann påbörja sin kaxiga handling. Han var ingen lättfostrad hund, men det bra ändå😊
  Ha en fortsatt härlig dag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s