54255814_380248519245341_6094686226567135232_n

Sambon har åkt iväg på natt jobb och inom kort åker jag och hämtar min fina Jennifer som ska sova över hos mig. Ser verkligen fram emot att få träffa henne, då det var ett tag sedan nu. Blir väl en mysig kväll hemma hos mig, med gottis och serietittande.

Annars har jag gjort något väldigt intressant i skolan idag – nämligen otoskopering! Idag har jag otoskoperat mina kurskamrater vilket har varit väldigt roligt och spännande. Det var många i min grupp som mer än gärna otoskoperade mig tack vare att man ser allting inuti mitt öra så tydligt. Otoskopering för er som inte vet är att sätta in ett instrument i hörselgången för att se trumhinnans alla delar. Väldigt intressant och något vi audionomer ska bli proffs på!

Efter obligatorisk tid åt jag lunch med Bex innan jag drog mig hemåt för att umgås med sambon. Planerade lite angående något min sambo vill ha som projekt under sin ledighet och sedan så åkte han iväg. Tittat på Riverdale (bra avsnitt!) och nu OUAT.

2019-03-19_2_5c90e616ddf2b35b63fd2918

Ni har väl inte glömt att rocka sockorna idag? Som ni ser på bilden längst upp har jag absolut inte glömt det och lade till och med fram dessa två strumpor dagen innan för att inte glömma. En viktig dag att få visa att alla är lika värda, oavsett etnicitet, sjukdom och så vidare. Jag vet att vi rockar sockorna för down syndrom, men jag försöker att även rocka sockorna för allas lika värde. Här ovanför har jag tagit en bild från Johannas inlägg där hon ville delge information angående varför vi firar den här dagen just den 21 mars. Intressant att läsa!

Ha en fortsatt trevlig torsdag!! ♥

23 reaktioner till “Rocka sockorna

 1. Det var riktigt härligt!

  haha vad spännande! Alltid kul när an får kika på saker lite närmre.
  Och jag rockar sockorna nästan varje dag, är expert på att ta på mig olika strumpor XD

  Gilla

 2. Härligt att du rockade sockorna 😀 och så mysigt med sleepover! =) SV: ja det var kul att inviga den! Och så gott med kaffe med, ja =) Ja men vad roligt, förstår att du ser framemot det! =)

  Gilla

 3. Ja herregud, a star i born är ett måste. Sitter och dregglar över Bradley Cooper och ryser av musiken, typiskt mig 😂

  Vad spännande att ni inte bestämt namn på valpen ännu, då inväntar jag söndagen!

  Hoppas du får en fortsatt fin fredag.

  Gilla

 4. Det slog mig just när jag läste om att ni har otoskoperat, att tänk så pinsamt det skulle vara om någon visade sig vara smutsig i örat!😆
  Hoppas att ni hade en riktigt mysig tjejkväll med massor att gottis och något riktigt bra att se i rutan! Kram!❤️

  Gilla

 5. Så fint att du rockade sockorna! Jag har varit sjuk ett bra tag så knappt haft strumpor men annars är det såklart att jag hade gjort det! :D<3

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s