Godkväll! Idag har jag umgåtts med min fina Bex från tidig morgon till morgon dagens morgon. Startade med att jag hängde på låset vid sjukhuset och efter behandlingen åkte jag hem till Bex på en kaffe. Vid 10:00 åkte vi till skolan, hade två timmars föreläsning innan vi åkte vidare till naturreservatet.

Och wow som fint det var!! Jag verkligen njöt av naturen och det var så trevligt att gå runt med Bex och prata om allt mellan himmel och jord.

Efteråt åkte vi vidare för att handla in inför kvällen och åkte sedan vidare hem till mig. Umgåtts med sambon, spelat skip-bo, pluggat, gått ytterligare en promenad (uppe i 16.809 steg!) innan vi placerade oss framför teven.

Rätt trött just nu. Packat färdigt det mesta inför imorgon & ska mysa oss ned i sängen framför trassel.

Hoppas ni fått en fantastisk fredag! ♡

6 reaktioner till “Wonderfull day

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s