Hallå! Mycket har kommit i vägen för vardagsinläggen har jag lagt märke till. Inte uppdaterat sen onsdags. Så här kommer ett litet vardagsinlägg på en lugn lördag.52902760_293113228047097_6469433019475165184_n

I onsdags hände inte så mycket ändå. Besökte sjukhuset innan åkte till skolan och pluggade inför tentan jag skrev i fredags och sedan gick jag på frågestunden inför tentan. Efter det åkte jag bara hem, tog det lugnt, pluggade enskilt och in väntade att sambon skulle komma hem från arbetet. Lugn kväll framför teven blev det.

torsdags var en riktigt härlig och spännande dag. Klockan 12:00 åkte jag och sambon iväg för att handla in saker inför valpens ankomst om åtta dagar. Vi var väl klara runt tre tiden (riktigt nöjda måste jag få tillägga också) och med min vän Nancy åkte vi hemåt. Handlade in gottis till kvällen/plugget och vart bjudna på god pizza som middag. När sambon åkte iväg för att arbeta natt pluggade vi rätt hårt inför tentan och sedan mös vi framför tecknat och sov rätt oroligt, båda två under natten.53846768_2250459261883128_1950734730928324608_n54435797_2228523080731813_7968367865520717824_n

Och igår, fredag, så åkte vi tidigt till skolan och skrev anatomi tentan på kroppen. Det kändes helt okej faktiskt, finns en stor chans att jag kan klara mig, men väldigt oklart just nu. Vågar heller inte säga för mycket om det nu skulle vara tvärtom vad min känsla säger. Efteråt tog jag en kaffe med Martina innan jag och Bex åkte till sjukhuset och vidare hem till henne med Sibylla mat. Umgicks en stund innan jag åkte vidare hemåt, tog det lugnt hemma innan vi åkte och hämtade svärmodern min som kommit på besök. Åt spenat- och fetaost paj med rökta räkor till middag och minisemla till efterrätt framför talang. Var  faktiskt lika mysigt som det låter!53908292_736477670079088_82964770860302336_n

Idag blir det en lugn dag då alla känner sig trötta efter skol- och arbetsveckan. Blir att handla in lite inför middagen och kvällen och umgås med kortspel. Kan passa rätt så skönt då jag förstås vaknade upp med smärta i ryggen efter mitt fall igår. Jo, jag ramlade i trappan precis utanför entrédörren haha, smidigt! Slog i både huvudet och ryggen, men tack och lov blev det inte värre än så och en galet lycklig Lina som inte kunde sluta skratta haha!

Ha en fortsatt trevlig lördag allesammans! ♥

19 reaktioner till “Lite uppdatering

 1. Hoppas att kroppen repar sig efter fallet!

  Låter som välbehövligt med en lugn helg efter den intensiva veckan – samma här.

  Svar: Tack för att du tog dig tid att läsa inlägget om mitt arbete.

  Kram

  Gilla

 2. nej me åhh gud otroligt att du inte slog dej mera
  åh valp men så mysigt
  va skönt det kändes bra på provet i vartfall då brukar det gå bra
  kram o fin söndag

  Gilla

 3. Så spännande med valp? Vad är det för ras?
  Vi köar för en västragötaspets,, har vi tur blir det något framemot sommaren 😊
  Kram

  Gilla

 4. Åh alltså vardagsinlägg är verkligen så himla mysiga att få följa! Men alltså gud så mysigt med en liten valp, ska bli så sjukt roligt att få se den 🙂 ❤

  Gilla

 5. Hehe nää här går det också låååångt mellan blogginläggen, men det är väl så ibland 🙂 Kul att se vad du haft för dig 🙂 SV: ja vi hann med mycket på den dagen, eller ja oftast klämmer vi in massor under en dag ;D
  Hoppas att det håller sig borta nu efter behandlingen 🙂 Japp jag var också i A-huset, =) ja jag fick ju en kräm som jag tyckte funkade först men nu vet jag inte längre ;D

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s