54432574_2282298618654733_1632660658556239872_n

Jag är sockerberoende. Speciellt påtagligt är det nu då jag börjat studera igen. Jag har alltid varit beroende utav raffinerat socker och alltid försökt ändra på det. Men det är svårt. Just nu lever jag med plugget på ena sidan av skrivbordet och handen i godis skålen.

Jag är otroligt klumpig. Och det är ett faktum. Jag kan bara berätta vad som hände idag som ändå är en mild variant som har hänt mig. Idag på väg till universitetet skulle jag varna min vän att det brukar vara halt just vid vår trappa. Jag minns ej om jag fick avsluta meningen innan jag låg på marken och hade slagit i både huvud och rygg. Jo, jag fick mig ett gott skratt, just nu har jag inte ont,  men antar att imorgon kan jag få ont haha!

Min drömbil i flera år har varit den bil jag idag äger. Även fast att det inte är en sportbil eller en dyr bil, så har jag alltid drömt om en Suzuki Swift. Så fort jag såg bilen på stilbil så visste jag att jag skulle ha den. Jag är så nöjd och så lycklig!

Jag älskar vinterhalvåret. Men jag inser dessutom när det ska sluta snöa och bli varmare väder. Jag är väldigt förtjust i att ha snö i december, januari och kan acceptera det i februari också. Men så fort vi går in i mars månad är det en vår månad enligt mig och då blir jag bara bitter när snön faller ned.

Jag saknar att vara undersköterska. Jag önskar att jag kunde säga att mitt sommarjobb i år kommer att bli ett undersköterska jobb, men icke. På grund utav mina händer får jag dessvärre tacka nej till alla jobb där mina händer måste ha ständig kontakt med vatten och får vänta tills att jag blir frisk innan jag kan få jobba som undersköterska igen.

7 reaktioner till “5 sanningar om mig

  1. Klumpigheten känner jag igen mig i. 🙂 Men så jobbigt att du ska ha det här problemet med händerna! Hoppas att det blir bättre.
    Att äta LCHF kan hjälpa en om man är sockerberoende. Jag brukar inte komma med sådana här matråd eftersom just kosten är ett så känsligt ämne som brukar röra upp känslorna men nu vågar jag i alla fall.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s