52717046_987646944769658_5571689905769152512_n

Jag säger bara typiskt. Typiskt att även jag skulle bli sjuk. Sambon har varit sjuk i ca en vecka nu, men jag som har rätt bra immunförsvar var dum och inte tog vitaminer. Äsch då, glad och tacksam över att jag åtminstone blev sjuk nu då det är lugnt i skolan!

tisdags åkte jag tidigt till skolan, satt med flera av klassen och skrev uppgiften som jag påbörjade med i måndags och satt några timmar med min kompanjon. Vid lunchtid kände vi oss färdiga och jag lunchade med resten av klassen innan jag åkte hemåt. Tog det lugnt hemma och umgicks med sambon då han kom hem ifrån arbetet. Eftersom att han inte mår någon vidare blev det att även gå och lägga sig runt 21:00.

Onsdagen tyckte jag väldigt mycket om. Startade med strålande solsken, blå himmel och lugn morgon. Åt frukost i lugn och ro framför serier innan jag åkte mot sjukhuset för behandlingen. Efteråt åkte jag bara hem, satt ute och njut utav solen och har fixat på arbetet. Det var några grammatiska fel och felstavningar som jag behövde rätta till och lägga bort/ta bort ord. Efter att jag var nöjd lämnade jag både in arbetet (vårt grupparbete alltså) och det jag har gjort. Till kvällen mös jag med sambon och åt stuvade makaroner med falukorv!

18 reaktioner till “Typiskt

  1. Usch, hoppas du blir bättre snabbt ❤

    haha är det sant? Jag pratar inte lika ofta i sömnen nu för tiden, men när jag gör det är det oftast när jag har varit uppe väldigt länge, kanske spelat mycket tv eller datorspel. har vid ett flertal tillfällen pratat om World Of Warcraft i sömnen XD

    Det är olika med olika samarbeten. Ibland har jag fått produkter och ibland får jag betalt. Inga enorma summor så man kan leva på det, men lite extra här och där 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s