52487922_661058470998681_4535916318515265536_n

Igår som jag skrev i inlägget under så vaknade jag upp rå förkyld. Jag vaknade upp med att inte kunna andas, ont i halsen och kände mig rent av hängig. Gick ändå upp, satte mig vid köksbordet och njöt av frukost tills sambon vaknade. Jag vaknade dessutom upp av att det snöade som tusan och det var åter vitt på marken. Galet ledsen av det blev jag!

Den här torsdagen var jag helt ledig ifrån all skolarbete, vilket var galet skönt och känns nästan som ett lov! Hann tvätta två tvättar, vika tvätten jag tvättade dagen innan, diska två diskmaskiner innan jag helt och hållet kunde lägga mig till sängs och vila. Sambon var skönt nog ledig igår ifrån sitt jobb och efter sitt ärende kom han hem och vilade tillsammans med mig då han inte är helt kry han själv.

52472034_2243301385937186_4510829315755081728_n

Idag är det skönt nog fredag och dagen startades med att mysa framför ett avsnitt och äta en frukost innan jag åkte in mot sjukhuset för behandling nummer fem. Det gick bra och samtalade med min läkare också angående nästa vecka och det kändes så himla skönt då han kände igen mig och kunde mitt namn och så vidare. En riktigt bra läkare! ♥

Efter läkarbesöket åkte jag hem för åter vila och sambon var även idag ledig och största delen av dagen har vi båda spenderat i vår säng. Både tittat på filmer och dokumentärer men också sovit i någon timme under dagen skönt nog. Jag fick dessutom tillbaka vårt ”grupparbete” och läraren tyckte arbetet var väl genomfört skönt nog och ingen komplettering behövdes göra! Nu står han och lagar oss en god ”korvstroganoff” och till kvällen blir det att se både postkodsmiljonären och talang som två pensionärer vi är!

52653260_244257069814887_6649997468983361536_n

Jag vill också passa på att meddela att det nu är endast en månad kvar tills vi blir tre i min lilla familj. Vi båda längtar så himla mycket! ♥

17 reaktioner till “Sick days

  1. Om man nu är jätteförkyld, vilket inte är särskilt kul, så kan det vara skönt att inte vara ensam hela tiden utan kunna vila tillsammans med någon man tycket om. 🙂

    Gilla

  2. Så tråkigt att du är så förkyld, men skönt att vara tillsammans och rå om varandra då❤ Roligt att grupparbetet gick så bra!😊
    Hoppas att du får en friskare och kryare helg!❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s