25 januari – fredag:
Godkväll kära ni! Extas just nu då vi fått fint erbjudande samtidigt som vi hittat ett annat lovande erbjudande tidigare idag och nu står mellan kvalet och valet. Sambon rådfrågar för tillfället sin kära pappa om hur vi tar bästa beslut!

Igår var det min dopdag (wihu!) och dagen startade tidigt med en föreläsning innan jag åkte hemåt efter en timme. Tog det sedan lugnt hemma större delen utav dagen, pluggade och umgicks med sambon som var ledig igår. Jag gick även med i följetåget som finaste Johanna anordnade vilket var super roligt!50549090_381499679328746_5851763112528576512_n

26 januari – lördag:
Idag träffade jag upp min bestie redan vid klockan nio för pluggträff i skolan. Vi pluggade på framtill klockan 11:00 då vi packade ihop och åkte in mot stan för att ta del av den stora marknaden här i Örebro. Det var väldigt mysigt samtidigt som vi kom hem tomhänta av flera olika anledningar – men båda köpte oss en varsin påse med brända mandlar vilket är ett måste på en marknad enligt mig!

Annars har jag myst med en pluggfri eftermiddag hemma framför serien sex education och lagat tacopaj till middag. Sambon är hemma, rådfrågar fortfarande sin pappa och önska oss gärna stort lycka till på att ta rätt beslut!!50666089_412436142635042_550171828715257856_n

32 reaktioner till “Winter day´s

 1. Det låter jätteroligt att ni har fått bra erbjudanden!😊 Vet inte vad det handlar om, men lyckönskar er naturligtvis att ta rätt beslut!😊
  Så skönt för dig med en pluggfri eftermiddag. Det har du verkligen gjort dig förtjänt av så flitig som du är!❤

  Gilla

 2. Det låter spännande med erbjudandena, jag hoppas ni kommer fram till något bra där och att ni känner att ni tar rätt beslut 🙂 I övrigt såg det ut som ett par riktigt mysiga dagar 😀 Extra mysigt med marknad när det är sådär härligt vinterväder..och självklart med brända mandlar 😀

  Gilla

 3. Man blir verkligen nyfiken på vad det är för beslut ni ska ta och rådfrågar fin sambos pappa. Ska bli spännande att få veta vad det där beslutet är för något sen. Brända mandlar hör verkligen till marknad. Så gott med ny gjorde brända mandlar i kylan. Låter som en väldigt mysig vintermarknad 😍

  Gilla

 4. Så underbara fina bilder du tagit
  Du verkar ha haft underbara dagar.

  Synd jag missade followtrain för såg detta först idag

  Gilla

 5. Blir så nyfiken över vad de handlar om! Hur som helst så hoppas jag att ni landar i någonting bra ❤️
  Och vad roligt att ni kan plugga tillsammans! Känns alltid skönare att ha någon att bolla med.

  Gilla

 6. Så spännande det låter med det där erbjudandet. Jag håller tummarna för att ni fattar rätt beslut då och ser fram emot att förhoppningsvis få höra mer om det 🙂

  Gilla

 7. MEN du kan inte säga A men inte B toka =) Dör av nyfikenhet ju. Mysigt med dop! Jag hade tänkte se den serien men någon sa att den inte var så bra. Vad tycker du? Kram

  Gilla

 8. Jag håller verkligen tummarna att ni tar rätt beslut! 😀
  Ta med valpen till Sthlm så kan vi fota här! Eller så får jag åka på utflykt till Örebro! Men jag tycker verkligen att vi ska försöka få till något! Stor kram ❤

  Gilla

 9. Vad bra att ni möttes upp för att plugga tillsammans. Jag skulle också behöva någon att plugga med. Det är verkligen si och så med disciplinen. Vad spännande med besluten som ni ska ta. Hoppas verkligen att du vill dela med dig om vad det handlar om. Blev så nyfiken!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s