Jag  tänkte återigen köra på ett inlägg där jag skriver om hur dagen varit respektive hur den 27 januari sett ut under flera år. Hope you all like it!

50640920_2351142941839451_99253421445480448_n

27 januari 2014 – måndag:
Då hade jag varit i skolan, precis börjat läsa ”låt den rätta komma in” och uttryckt att boken var obehaglig. Också beskrivit dagen som underbar och att jag haft en trevlig och mysig kväll hemma hos sambons pappa.

27 januari 2015 – tisdag:
Den här dagen var det lite extra kul att se tillbaka till faktiskt! Det var dagen då en lärare tog med mig under sitt pass på ambulansen mellan 13-20:00. Jag fick vara med på flera utryckningar, fick sick sacka mellan alla bilar i väldans hög hastighet och fått se vad som händer vid behandlingar i en ambulans. Himla roligt var det och förstås då jag kom hem till sambons pappa var jag tvungen att berätta för båda två vilken himlans bra dag det hade varit!

27 januari 2016 – onsdag:
Jag hade den här dagen skrivit prov för läkemedelsdelegering och även fått min första lön ifrån det här jobbet vilket jag uttrycker glädje över förstås! Jag läste även till mig att min mamma inte mådde så bra (troligtvis feber/förkyld) och jag hade då gjort min allra första brunsås utan påse haha!

27 januari 2017 – fredag:
Då hade jag arbetat ett kvällspass på sjukhuset och jag hade tyckt passet hade varit trist och lugnt, då jag var mer förtjust i dagpassen eftersom att det blev mer fart fyllt.

27 januari 2018 – lördag:
Då hade sambon kommit hem efter att ha befunnit sig i Norrköping söndag-fredag. Minns vårt lilla distansförhållande under år 2018 (två olika gånger till och med!) och det var alltid härligt att få hem honom och det var inget undantag den här gången heller! Vi hade i stort sätt spelat monopol och skip-bo exakt hela dagen med undantag från en skön promenad i solens sken, hans mamma kom över på fika och kortspel och sedan blev det rökta räkor till middag!

27 januari 2019 – söndag:
Idag så klev jag återigen upp tidigt för att åka hem till Bex för första gången på mys frukost hon fixat. Hon slog definitivt på stora trumman och allt var oerhört gott! Innan jag åkte hem vid två så pluggade vi lite på omtentan och väl hemma har jag legat i sängen och tittat på serier och precis stoppat in en svamppaj i ugn. Sambon är hemma om ca en timme skönt nog och imorgon är vi båda lediga så får se om vi orkar att umgås ikväll framför en film eller om det blir sängen efter middagen.50917075_2114363061936337_7488248765879418880_n50885336_1597532020390889_5513958823687094272_n

18 reaktioner till “27 januari genom åren

 1. Helt otroligt att du kan gå så långt tillbaka och se vad du gjort igenom åren. Kan ibland önska att jag behållit mina gamla bloggar av just den anledningen, kunna se tillbaka för kul skull. Den där dagen med ambulansen lät extra minnesvärd!

  Gilla

 2. Sjukt impad över att du har koll på dagarna bakåt i tiden 🙂 Gissar att du är duktig på att skriva dagbok och hålla koll på vad som händer. Roligt att se hur åren utvecklat dig och följa allt som hänt! Trevlig avslutning med en så lyxig frukost!

  Gilla

 3. Vad roligt att läsa om vad du har gjort denna dagen fast flera år bakåt i tiden. DEnna frukost såg ju väldigt god ut! Skönt att va ledig på en måndag 🙂

  Gilla

 4. Vilken rolig typ av inlägg! Årets 27 januari var ju himla trevlig – mysfrukosten är lätt att bli inspirerad av, det ser så gott ut!

  Svar: Tack snälla för dina fina ord. Klumpighet är en ”mindre bra” sida, samtidigt får jag i mina mindre lyckade stunder höra att jag är söt. Så ja, vi har fina män i våra liv. ❤

  Kram

  Gilla

 5. Åh ett sånt här roligt inlägg igen!😊 Det är så roligt att titta tillbaka! Jag tänker ofta att jag ska göra ett liknande inlägg av minnena som kommer upp på FB😊
  Svamppaj lät väldigt gott!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s