Before:

Idag efter seminariet åkte jag iväg mot Stockholm. Seminariet gick bra, kändes verkligen som om jag & min grupp presterade bra & vägen hem till Stockholm gick jätte bra! Direkt då jag parkerade bilen gick jag in till frisör salong & fixade iordning mig. Så nöjd som alltid!

After:

Efteråt har jag tagit det lugnt hemma tillsammans med min älskade sambo. Jag är så glad över att åter vara hemma i min älskade lägenhet, vara tillsammans med min älskade pojkvän. Myskväll som även fortsätter tills sömnen kallar!

17 reaktioner till “Ny frissad & åter i hemstaden

 1. Fick du min förra kommentar? Något säger mig att du inte fick det, så jag testar igen…

  Long time no see, så nu får du gärna uppdatera mig lite om hur det har gått med att börja plugga i annan stad och allt det där? Har du börjat nya jobbet nu också, eller kommer det senare?

  SV: Ja det var verkligen en helt gaalen sommar, men jag älskar det, så rent egoistiskt kunde det knappast ha varit en bättre sommar! 🙂

  Ja jag tror vi kommer kunna leva länge på den här sommaren som vi hade nu i somras!

  Ja, stugan har verkligen bidragit till att vi har fått en väldigt stark gemenskap på mammas sida av släkten. För mig har det alltid varit självklart, men under senare år har jag förstått mer och mer att det är långt ifrån alla som har en så stark och nära relation med sina släktingar, så det är jag väldigt glad för att vi har!

  Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s