Hallå hallå! En nybliven 22 åring skriver nu här till er. Hur det känns? Inget speciellt. Jag har självklart haft eb bra dag, men ändå inte helt känts som en födelsedag då jag vanligtvis brukar fira tillsammans med min familj med middag men det blev då bara en annorlunda firande!

Idag så vaknade jag vid sju, drog mig lite i sängen och då kom mormor och morfar in, sjöng och gav mig en superfin blomma som morfar köpt. Jag är då den andra kvinnan morfar har köpt en blomma till – haha! Vi åt frukost tillsammans där jag även fick en hamburgarpress ifrån dem plus jättefina fruktknivar som min gammel morfar hade då han levde.

Efteråt åkte jag till skolan, mötte upp gänget vid 09:00 och satt tillsammans med kommunikationsanalys framtill 12:00 då vi åkte iväg till Burger King i Örebro stad för att käka lite lunch tillsammans, åkte tillbaka till skolan och var väl helt klara vid 15:00 senast. Åkte hem, tagit en dusch, tvättat, tränat inför seminariet imorgon och fikat tillsammans med mina älskade morföräldrar och pratat i telefon med både mamma och pappa. Tusen tack för alla gratulationer och hoppas att ni kommer att få en fortsatt trevlig kväll allesammans!

6 reaktioner till “Födelsedag 2018

  1. Vilken mysig morgon och så kul att få fira födelsedagen med mormor och morfar 😀 Även om det inte är lika kul att fylla år som när man var mindre så är det himla smaskigt med allt gott man får äta 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s