rosor rosa

Visst är denna burk/vas fin? Fick den utav mormor senast vi sågs och jag testade att köpa rosor igår och tycker själv att det pryder fint i vardagsrummet! Idag har jag skönt nog varit ledig, behövdes då grabbarna inte gick ifrån oss fören efter 02:00 och vi somnade framför new girl runt 03:00-03:30. Vaknade vid 09:00 och lät Niclas fortsätta att sova till 13:00 då han idag ska arbeta natt medan jag har läst, tittat på OUAT och tagit det lugnt. Ätit ugnspannkaka idag till middag med kladdkaka och vaniljglass till efterrätt – så mätt att jag vill spy! Resten utav kvällen blir lugn och imorgon ska jag träffa min kära kusin med barn och hoppas på fint väder imorgon!

inge nagelband.jpg

Förresten ser fingret mycket bättre ut och det känns mycket bättre. Jag har undvikit nickel i största mån jag kan och smörjt in mig morgon och kväll med kortison kräm och antibiotika kräm. Ser även att nagelbandet har försvunnit pga alla starka krämer – ser rätt creepe ut haha!

22 reaktioner till “20 juli 2018

  1. Jättefin vas 😀 Det är så härligt med blommor hemma, det gör gott för välmåendet tycker jag =) SV: eller hur;) hehe det lät bra de tycker jag med 🙂 så skönt att det är bättre! 🙂
    Kramis

    Gilla

  2. Åh, älskar vasen (kanske mest beror på att jag har en likadan, fast med guldigt lock) <3.

    Uh, så segt att du jobbar helger, då är vardagarna OK för mig *hihi*

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s