rosa roso

Steg upp tidigt, pratade fem minuter med mamma i telefon och åkte till jobbet. Idag satt jag åter om koordinator och idag gick det så mycket bättre! Fortfarande så mycket att göra ständigt, men idag kändes det som att jag hade kontroll på allt och de som jobbade på golvet hade bra kommunikation med mig. Efter jobbet åkte jag bara hem, tagit det lugnt och då N kom hem från arbetet har vi ätit kabanoss till middag och tittat på new girl. Nu är hans vänner hemma hos oss och spelar PS4 och får se hur länge dem blir här och vad som händer senare. Hoppas ni fått en underbar dag idag i denna värme!

9 reaktioner till “19 juli 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s