I lördags hade vi en rejäl slappardag. Vi gick upp vis typ nio & skulle ned för att äta hotellfrukost. Där & då fick vi reda på att det kostar pengar för de som har en lägenhetshotell. Så dålig info men vi blev inte allt för ledsna & gick ned mot stranden för att äta oss en lunch istället. Vi hittade ett ställe med ett bra erbjudande då man fick en cesarsallad & super goda toast på Cappucino för mindre än 150 kr. Så vi nappade på det & blev oerhört nöjda! Sen gick vi bara upp igen för att vila på hotellet & blev där från 12-17. Det var så galet varmt att bara ligga på balkongen utan sol gjorde susen. Sov lite middag, åt lite vattenmelon och kalasade på lite god spansk öl San Miguel. Vid 17 så hörde solresor av sig & vi skyndade för att hämta pengar för att sedan mötas på hotellet där vi gick igenom alla fyra upplevelser vi vill göra. När allt var beställt gick vi ned till en pubb/bar/restaurang där vi åt en varsin pizza & skulle se på Sverige-Tyskland. En riktig rysare & så galet synd att Tyskland satte in ett mål i sista minuten. Men matchen i sig hade blivit så otroligt felbedömd att med fler straffar som vi borde fått hade vi nog kammat hem segern. Men med lite god sangria i kroppen gick vi tillbaka till hotellet & somnade ganska fort med tanke på att vi gick upp tidigt dagen efter.

18 reaktioner till “Slappardag med VM i Mallis

  1. Det är det bästa som finns att ta en nap när man är utomlands på semester.. ta en liten siesta så att säga och sen vakna upp pigg och fräsch redo för nästa rond. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s