I tisdags var jag & klippte mig och jag visade även en hel del bilder på håret samma dag. Tänkte i detta inlägg skriva mer utförligt och visa för- & efter bilder.

Såhär såg det ut innan jag klippte mig. Lite varmare, gulare nyans & min egna hårfärg. Tyckte att det började kännas trist med den här hårfärgen och ville göra något nytt.

Jag blekte först håret. Hon tog då bara kronhuvudets hår & blekte slingor med folie. Fick efter det sitta med en värme i 20 minuter innan blekningen tvättades ur. Då lade hon i nyansen till slingorna vilket slutade med en kallare färg som till slut blir varmare. Fick sitta 10-15 minuter med det innan även nyansen tvättades bort. Hon masserade även in hårfärgen vilket var galet skönt, tvättade och lade i hårinpackning.

Sen bar det av mot klippning & jag ville gärna att hon skulle ta lite mer på längderna och klippa etapp. Innan hade jag mer mot V format hår vid slutet, men hon testade med att ha helt rakt och jag själv är super nöjd! Hon lockade till håret även vilket blev snyggt även det. Trotts den enorma summa som jag fick betala så tyckte jag att det var värt en endaste gång!!

8 reaktioner till “Före & efter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s