Godkväll! Första kvällen innan semestern idag vilket känns oerhört skönt. Gick upp tidigt, arbetat och efter arbetet stannade jag kvar för att vänta in att N slutade sitt jobb plus att jag pratade med min underbara Camilla. Mötte sedan upp N vid TC, köpte en bok och tog sen tåget mot Örebro. Tog 2 timmar där jag läste den nya boken & väl på perrongen stod min kära mormor och väntade. Fikat, ätit middag & nu myser vi alla i soffan och har bara det gått.

En reaktion till “17 juni – söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s