Ja ni. Fredagen var sista lediga dagen på den HÄR veckan. Nästa vecka har jag skönt nog semester och det är ju bara för underbart! Igår så var vi som sagt lediga och gjorde inget speciellt. Tvättade och gick en snabbis över till hans mamma för att ge henne en present och hälsa henne grattis på födelsedagen. Annars tittade vi på film och mös hemma och hade en slappar dag inför jobbhelgen.35380186_10212789785724251_4679853634815524864_n.jpg

Och idag steg jag upp tidigt, arbetade och sedan har jag bara tagit det lugnt efter arbetet. Tränat precis som i fredags, lagat pannkakor till middag och då killen kom hem så har vi packat ihop lite inför semestern och tittat på sista Maze runner filmen som jag tyckte var jättebra! Nu dags att kila i sängs, men hoppas att ni alla har haft en jättebra lördag!

4 reaktioner till “15:e och 16:e juni

 1. vad skönt med lite semester nu till veckan 🙂 jag jobbar bara 4 dagar och tycker att det ska bli så skönt. haha ;P

  sv; ja det var verkligen massa bra saker med 🙂 jag tycker absolut att du ska ta och fixa en box du också 🙂

  ja jag har hört att kromtabletter kan hjälpa till att lindra sötsuget så jag tänkte att det är värt att ge det en chans i alla fall 🙂 dock måste jag säga att jag redan har fått mindre sug genom att bara äta det på helger, ändra kosten och börja träna igen 🙂

  ska kolla om den finns på nyafilmer. det mesta finns ju att streama gratis där så 😛

  åh men vad kul att höra att du tycker att det känns som att håret har blivit så mycket bättre. vad har du för schampoo nu? 🙂

  kram ♥

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s