Hej & hå! Precis hemkommen ifrån ett kvällspass. Det har varit ett trevligt & lugnt kvällspass tillsammans med trevliga kollegor. Inte kvällarna jag har något emot utan dagen efter egentligen. O well, lite trött får man vara imorgon allt! Innan arbetet tog jag det bara lugnt. Vaknat upp med ryggont (samma ryggont som sist) och känt mig allmänt dåligt, men lite vila & sen in till jobbet. Min brors bästa vän & barndomsvän hämtade upp mig efter jobbet och nu sitter jag skönt nog i soffan tillsammans med min sambo. Blir nog att gå & lägga sig snart då jag känner mig riktigt riktigt trött! Hoppas ni haft en underbar onsdag idag.20180411_170055.jpg20180411_131210.jpg

7 reaktioner till “11 april

  1. Sv: ne fy hatar maginfluensa! Ja de var en fantastisk dag i Ullared! 😃 åh vad jobbigt med ryggont! Skönt att lägga sig i tid och sova, är med riktigt trött så de blir att sova för mig med, ha de bäst<3

    Gilla

  2. usch avskyr ryggont man bblir så handikappad liksom . ja har nog oxå klämt en nervi ryggen det kommer o går så jobbigt usch o krya o sov så got så du blir utvilad

    Gilla

  3. Skönt med sådan jobbdag 🙂 Jag föredrog verkligen kvällspassen när jag jobbade inom vården ;D men ja lite segt med tidigt dagen efter =) SV: haha jaa, lite kaos men det blev ju bra ändå! Vad snällt av dig 🙂 ja de börjar bli så goda nu med 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s