Hallå! Snart åter tillbaka till vardagsrutinerna fast ändå har jag haft rutinerna kvar trotts denna påskhelg. Idag har jag skönt nog varit ledig och jag och Niclas sov över hos mina föräldrar. Natten till idag har varit tuff då vi delat på en kudde i en 90 bedd säng och med en hund som skällde på bilarna mitt i natten haha. Nej, men mysig morgon fick jag då jag gick ut med lill tjejen och sedan åt en god frukost tillsammans med familjen och mina morföräldrar. Mina föräldrar, jag och min pojkvän tog oss även ut med lilla hunden på 1 timme och 10 minuters promenad idag vilket var hur skönt som helst MEN isen var obeskrivlig och nästan obehaglig att gå på mitt ute i skogen haha. Till lunch sedan kom min morbror som var hos oss igår och åt resterande av påskmiddagen och umgicks innan min bror skjutsade hem oss runt 14:30. Sedan dess har vi bara tagit det lugnt i soffan, myst framför filmer och det som gått på teve och nu tillagas middagen som vi ska se framför stjärnornas stjärnor. Jag ska även försöka vila upp mig så gott som det går då mitt öga är väldigt rött och nog åkt på en ögoninflammation tyvärr. Hoppas att ni fått en underbar påskhelg allesammans!20180401_072446.jpg20180401_104303.jpg29852916_10212261072066740_469005021_n

4 reaktioner till “1 april

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s