Igår var det en underbar dag! Startade dagen med skjuts till jobbet av min kära pojkvän där jag utklädd till kanin jobbade 7-14:30. Killen hämtade mig och vidare for vi hem till min familj där vi firade påskaftonen med mina morföräldrar och min morbror med familj. Hur trevligt som helst & mätta blev vi också. Vid 21:00 gick de nog hem & vi låg väl till sängs redan vid 23:00, trötta allihopa. Nu fortsätter dagen tillsammans med nästan samma personer & en långpromenad med hunden & mer får ni reda på sen!20180331_19530020180331_21093720180331_170726.jpg

6 reaktioner till “31 mars

  1. kul att du klädde ut dig 😀 och vilken bra jobbtid 😀 Lät som en bra påsk! SV: jaa, så gott ju 🙂 Eller min blev det, till och med min bror som inte brukar gilla det åt masssor =) Glad påsk på dig med ❤ är du ledig imorgon eller jobbar du?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s