…Helg vi nu lägger bakom oss och siktar in på en ny vecka. Det är dessutom alla hjärtans dag. Är det någon som fortfarande firar den här dagen? Jag och min make firade alltid dagen på något sätt, men de senaste åren har den här dagen runnit ut i sanden för oss. Jag blir helt ärligt inte ett dugg ledsen, men älskar att ha någon anledning att fira något!

Det har varit en fin helg tillsammans med nära och kära. I lördags var vi ju hos mina föräldrar och hann träffa min bror i all hast på en middag. Igår kom min kära svärmor över på lunch, fika, kortspel och umgicks med sitt barnbarn. Det var första gången hon fick se lillen ta sina första steg, vilket såklart är speciellt även för henne!

Helgen har även inneburit att lära känna vår nya bil. Tidigare har vi ägt en Skoda Fabia som var en helt fantastisk bil, men som vi nu insett inte skulle få plats med allt vi önskar för att agera en familjebil, trots combi. Vi har länge letat efter den rätta bilen och i onsdags hittade vi den hos en bilfirma! Vi bytte bort vår Fabia mot en Skoda Superb som är betydligt större. Vi är så nöjda!! I lördags fick jag köra bilen två gånger och min make har hunnit köra en del för att känna hur bilen känns. Och vi är jätteglada över vårt byte av bil! Vår stora Emmaljunga vagn får plats utan konstigheter i dagens läge plus att annat får plats bredvid. Fantastiskt! Det är en årsmodell 2011 vilket innebär att det är en äldre bil, men det passar oss fint då det är tänkt att ha som en mer slit och släng bil. Med det menar jag, när man har barn vill man inte ha en bil man är rädd att de ska råka kladda det osv. Färgen är ljusbrun, men det är inget vi kan se. Jag ser en mer grå-beige med lite inslag av lila ibland i solens sken. Vackert! Bäst av allt är nästan elsäten, vilket möjliggör för oss som det skiljer ca 30 cm på kan köra samma bil. Underbart!!

Hoppas att ni får en fantastisk måndag idag!

3 reaktioner till “Vilken mysig…

  1. Snyggt, grattis! Och glad alla hjärtans dag 🙂 Jag och Erik brukar inte fira och kommer inte göra i år heller, eftersom vi alltid råkar glömma det. Vi är inte anti på något sätt, det har bara inte blivit… idag ska Erik på bågskytteträning och kommer inte hem förrän typ 20:30 och då går jag och lägger mig XD

    Gilla

  2. Fin bil, grattis!!
    Och ja såklart något extra är alltid kul som en dag som alla hjärtans dag det är väl som en påminnelse lite att uppskatta och visa uppskattning för sin partner, men också viktigt att inte glömma göra det varje dag också och inte bara göra det på just en sådan dag!
    Kramis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s