Min makes fars dag present av mig & min son

Helgen v. 45

I helgen har vi haft en hel del firande. I lördags fyllde min kära bror år, vilket vi firade hemma hos mina föräldrar tillsammans med min faster med man och min farfar. Det bjöds på god mat, god efterrätt och underbara samtal med många härliga skratt! Av oss fick min bror sin favoritdryck, saffransskorpor, 1 trisslott och egen skrivet kort, vilket vart uppskattat! Idag firade vi både min pappa och min man på fars dag. Det var min pappas 27 fars dag och min makes första fars dag – vilket vi såklart firade med att jag köpt present! Av mig fick min kära man en mugg där det står ”världens bästa pappa” på och med egen skrivna ord om att jag är så glad och tacksam över att min son har min man som pappa. Sedan hade jag köpt en nalle med en t-shirt med samma ord som det stod på som min son fick ge sin pappa och som han sedan kan få leka med. Min egen pappa fick ett pennskrin med samma citat, en kexchoklad med orden ”min hjälte” och 2 trisslotter. Allt verkade uppskattat!

Min makes första fars dag spenderade vi halva dagen hos mina föräldrar och resten av dagen hemma. Vid 10:00 gick vi ut tillsammans med min mamma för en promenad och låta lillen få leka i lekparken. Han har både fått gunga i bebisgungan, gungbräda, gunga formad som en elefant, åkt rutschkana, gungat i kinagungan och fått gunga i en gunga som är ny och som gjorde att hans mamma fick flyga uppe i det blå medan lillen och hans pappa satt stadigt med fötterna på sanden. Lillen fick sig lite skratt medan hans mamma upprepade gånger meddelade att detta minsann var inte roligt, haha! Resterande av dagen sedan tillbringade vi hemma med att fixa lite i hemmet och gå ned med saker till förrådet. Nu avslutar vi kvällen genom att boka hotell till nästa helg!

Innan lördagens firande för min bror åkte jag, min man och vår son till IKEA. Det var första gången lillen var där och tyvärr var han inte på bästa humör och var upprörd under hela besöket. Trots dåligt humör kom vi hem med en drös olika saker till vår älskade son och lite annat till oss!

Min pappas fars dag present av mig & min bror

Veckans sammanfattning

Det har blivit lite glest med inlägg under veckan, senast var i tisdags som jag skrev om. Dock har jag inte haft en lugn stund någon av dessa dagar, i princip. I onsdags träffade jag min kompis och hennes dotter för en mysig promenad på ca 1 timme för att sedan avsluta i centrum där jag köpte födelsedagspresent till min bror och en fars dag present till min make. I torsdags träffade jag en annan vän med son och bjöd på ett litet minifirande (eftersom hon fyllde 30 år i fredags) där jag bjöd på prinsesstårta till kaffet och hon fick en fin rosa julstjärna blomma med kruka, vilket hon blev så glad över! Fredagen blev lugn hemma där jag endast tog en promenad tillsammans med samma väninna som jag träffade i onsdags och sedan var vi bara hemma och myste framtill min man slutat, då mötte vi upp honom och tog en mini promenad fram och tillbaka till centrum för ärenden.

Födelsedagspresent från mig till min fina vän

I det stora hela var det en fantastisk vecka 45! Och jag hoppas innerligt att vecka 46 också blir bra. Nästa vecka med start imorgon bjuder på: däckskifte, BVC-besök, träff med min kompis med son och skriva tenta.

Jag hoppas att ni får en fin start på vecka46 imorgon!

4 reaktioner till “Helg med massa firande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s