Jag måste börja det här inlägget med att ge mig själv mycket beröm! Idag fick jag reda på tentamen resultatet jag länge väntat på och när jag såg att det stod ”Nytt resultat – Audiologisk diagnostisk 1 – betyg G”  kunde jag först inte tro mina ögon. När informationen väl sjönk in blev jag en utav de lyckligaste på jorden! Glädjen att få klara den här tentamen, fortfarande ligga i fas med alla mina studie kamrater och slippa göra om tentan i december, är så himla påtaglig! Den här känslan kommer jag bära med mig, i alla dessa gånger när det känns som om det går åt helvete och få se det här resultatet.
Fasiken så bra jag är!!

Ginzo snö
77253952_735459236931999_4865349634492465152_n

Inte nog med att jag fick ett positivt besked på morgonen utan när jag öppnade upp gardinerna såg jag den här underbara snön utanför. Ett tjockt lager utan vitt snö och inte ens det var toppen över i:et utan det var även strålande SOLSKEN. Jag kan inte minnas senast jag såg solen, det har varit grått, mörkt och trist nu under nästan hela november och nu äntligen blir det bättre väder. Och såklart blir måendet mycket bättre!

Idag har jag inte gjort mycket, men det har ändå varit en händelserik dag. Efter morgon promenaden med Ginzo satte jag mig i soffan med god frukost framför en julfilm. Vid 11:00 väckte jag sambon och efter flera om och men steg vi äntligen upp och tog oss ut i snön för att aktivera Ginzo. Inte bara vi är glada över solens härliga strålar och den här vackra fina snön, utan även Ginzo strosade runt och sprang runt med glädje i snön. Fint att se!

Ginzo snö1
76998650_537633673486596_5305578555357265920_n

Efter att vi övat loss med rolighet (söka efter tennisboll i skogen/apport) i 45 minuter åkte vi iväg för att handla och vidare for vi hem. Väl hemma har det blivit att se på flera olika julfilmer och ätit god pizza med uppfriskande julmust. Firande för att det varit en sådan fin dag och mitt tentamen resultat.

Kvällen fortsätter i samma stuk – med jul filmer och julmust – och små plugg i soffan. Myskväll med andra ord!

Ginzo snö2

Övrigt:

De övriga dagarna har i princip varit lugna dem med. I onsdags var jag skönt nog ledig och aktiverade Ginzo med promenader och lite egen gjord NW hemma. Sedan när sambon kom hem från sitt arbete mös vi framför Lucifer och åt pannkakor med sylt och grädde till middag.

I torsdags skulle jag åkt iväg till skolan för att träffa min grupp och diskutera kring ett kommande seminarium. Något jag verkligen hade behövt gå på, men min grupp bytte till en annan dag (en dag jag troligtvis inte kan delta på) så jag blev hemma istället. Både på gott och ont enligt mig. Sambon var skönt nog hemma och vi hjälptes åt att aktivera Ginzo och mös hemma. Vi tog fram julpyntet (och tog bort halloween pyntet) från förrådet och imorgon planeras det att både stor städa i hemmet och även börja julpynta.

Hoppas ni fått en fin vecka hittills och att ni fått en fin fredag! 

78164498_575293763280812_5292819642039926784_n

 

11 reaktioner till “The snow has returned

 1. Grattis till att tentan gick så bra!!😄 Förstår hur underbart det måste kännas!
  Så härligt att ni har fått snö! Här har vi fått typ en halv cm blötsnö, men det var solsken idag iallafall!😄 Men något jag är avis på är julfilmen!😆

  Gilla

 2. Men åh vad roligt att du klarade tentan! Stort grattis vad skönt!! ❤️Så mysigt att snön kommit nu alltså! Älskar att kolla julfilmer denna tiden! Låter som du haft de toppen 😍hoppas du får en fantastisk start på lördagen fina du ❤️

  Gilla

 3. Åh fina killen! Och vad skönt med lite sol, den saknar man som bara den! Så fint med snö också, hade faktiskt lite snö idag. Får se hur länge den ligger kvar 🙂
  Och grattis till resultatet, du är grym! 🙂

  Gilla

 4. Grattis till tentaresultatet! Visst gör solen mycket för måendet, här har det inte kommit lika mycket snö som hos dej, men det glittrar fint i den som kommit.

  Aha, det är ju trevligt om man kan förena nytta med nöje och att sin hund som kollega måste vara mysigt så jag håller tummarna att han kommer att passa för uppgiften.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s