Jag vet att jag har varit dålig på att blogga dem senaste dagarna och det har sin förklaring. För tillfället har jag råkat ut för samma problem igen som jag haft i ett halvår nu som aldrig försvinner utan kommer ständigt tillbaka. Så i måndags natt vaknade jag upp med smärta och insåg att jag kommer bli ännu värre den här gången och har sökt hjälp igår. Hoppas att den nya krämen nu hjälper annars ger jag snart upp hoppet.

Inte nog med ett mini handikapp för tillfället så har jag även fullt upp med att fixa i stugan. I söndags kom Niclas med mig ifrån Stockholm och flyttade in permanent. Vi har varken haft ork eller tid till att fixa med alla kartonger fören idag. Så idag kommer många saker på plats respektive till vår ute bod. Ska bli skönt att få lite ordning på stugan, trotts att jag mesta dels bara hejar på min kära karl än hjälper till.

Jag kommer att sammanfatta mina dagar sen torsdags sen i ett och samma inlägg, men tills dess får ni ha en fortsatt trevlig lördag & helg!

17 reaktioner till “Sorry guys

  1. Alltså STACKARE! ❤ Jag hoppas verkligen att den nya cremen hjälper snart, för det där känns verkligen inte roligt att ha. Skulle inte kalla det ett minihandikapp utan ett stort handikapp! Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s