Hade en super mysig ledig tisdag där jag tog sovmorgon till 9 med sambon & 9:40 mötte jag upp min näst yngsta kusin där vi köpte med oss god frukost, såg på friends, pratat mycket & ätit snabb lunch. Otroligt mysig dag! Killen kom hem runt 19:00 & inte mycket mer skedde.

I onsdags tog jag en sovmorgon till 8 & mös hemma i lugn och ro fram till kl 13 då jag behövde åka in till jobbet. Blev en avtackning för mig & tre andra innan jag jobbade ett kvällspass. Pappa hämtade upp mig efter jobbet och väl hemma mös jag med killen framför teven.

Idag var vi båda lediga & vid 10:00 tog vi oss iväg för att hämta upp vår äkskade Fabia. Galet härligt att äntligen ha den i vår ägo! Vi fick även dra av skynket tillsammans vilket var häftigt faktiskt. Vidare for vi och testade två nya bilar till mig där jag fastnade för ena av dem & sen så har vi tagit det lugnt hemma. 19:00 kom hans mamma över på fika & kortspel och nu sitter vi i soffan och ska väl lägga mig rätt tidigt idag då surt nog chefen ringde och krävde mig tillbaka för imorgon..

20 reaktioner till “De senaste dagarna

  1. Men åh va spännande väntar fortfarande på min nya bil som tyvärr blivit försenad i tillverkningen! :O Kul att du fastnade för en annan bil också. Kram 😀

    Gilla

  2. Härliga bilder, och så mycket gott 😀 SV: ja men det låter ju perfekt med alla träningsmöjligheter nu när du flyttar 🙂 Just det, audionom var det ja! Har en kompis som blev klar med det nu precis i juni =) Ja men på tre år hoppas jag att vi ses iaf haha! Flera gånger juu 😀 tack detsamma! Kramis ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s