Denna morgon steg vi åter upp tidigt, de enda två dagarna faktiskt skönt nog för nyttans skull. Vi blev upphämtade vid ett annat hotell runt 09:00 och vidare for vi mot en pärlfabrik som är så himla populär här på Mallorca som heter Majorica. N köpte mig ett par jättefina pärlörhängen, min goding!! Sedan åkte vi vidare mot Manacor för att gå på deras marknad. Det var inget som vi fyndade där, tittade mest bara innan vi åter hoppade på bussen som tog oss ned till en hamn/badstrand i Porto Cristo där vi skulle äta lunch. Vi åt en varsin god baugette innan vi gick runt, fotograferade, vi njöt för fulla drag av utsikterna och den turkosa havet. Så fint! Sedan åkte vi till drakgrottorna och herrejösses så magnifikt det var! Otroligt vackert med grottformationerna, droppformationerna & ja allt. Det blev även en show men svårt att njuta då det tyvärr finns så galet mycket respektlösa människor i världen. Men gillade allt ändå! Sista stoppet sedan var på en likör fabrik där vi då fick smaka hur mycket vi ville och det var bara att hämta ur en tunna haha. Galet! N tyckte mandeln (eftersom mandeln odlas här på Mallorca) så var den rolig att köpa in. Vi köpte även en vinkork till oss och något annat hehe. Väl hemma runt 17:00 kände vi inte för att gå ned till stranden och äta, så vi gick till supermarket där vi handlade in cannaloni som vi värmde på samt att vi korkade upp en flaska rött vin som var galet god! Sedan hände inte mycket mer, såg på fotboll, vi njöt ute på balkongen tillsammans innan vi hoppade i sängen för att sova då vi båda var väldigt trötta.

13 reaktioner till “Guaidad tur i Mallorca

 1. sv: Men åh tack, vad gullig du är 🙂 Kul att du tycker om Emelies och min utmaning med datum! 🙂 Åh jag förstår, ja de är skönt att din mamma står dig så nära då! Min bästavän Emelie och min mamma samt sambo är dom som står mig närmst, dom kan jag prata med allt om! 🙂 Åh vad härligt, jättefina bilder! Maten ser fantastisk ut fina du ❤

  Gilla

  1. Jo men visst! Ja, men det är det faktiskt. Att få en guaidad tur runt eller få upptäcka något nytt är faktiskt nästan ett måste på vår semester! 😀

   Gilla

 2. Vad mysigt! Hoppas ni får det fortsatt fint på Mallis 🙂

  Ja men verkligen! Vissa människor är hverkligen helt dumma i huvudet… mår verkligen dåligt när man ser att djur har behandlats illa:(

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s