Första arbetspasset för den här veckan och det känns kan jag lova. Det har varit en lugn och skön dag, men vissa stunder har varit oerhört tungt och jobbigt. Men så är det väl alltid! Efter jobbet handlade jag in inför söndag, jag lämnade in saker jag inte ville på hos postombudet och pratat med min kära mormor. Efter det har jag bara tagit det lugnt, tagit en dusch och myst hemma med min älskade pojkvän. Vid 18:00 kom hans vän Denis över på pizza och är fortfarande kvar. Får se hur länge kvällen artar sig men en riktigt mysig kväll har det varit!

20180410_111223.jpg

5 reaktioner till “24 maj – torsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s