Vilken fin kristihimmelfärds helg det varit! I onsdags tog vi redan helg från förskolan men däremot har maken min arbetat som en vanlig arbetsvecka. Det blev en mysig och lugn onsdagsdag, inga kruseduller utöver en något sämre kväll gällande nattning av lillebror.

Kristihimmelfärds dagen var det igår. Det blev en lugn morgon och vid ca 09:00 kom mina föräldrar hem till mig, där pappa hjälpte mig få hem saker till dem medan mamma tog en promenad ihop med mig och barnen hem till dem. Där spenderade vi större delen av torsdagen och framåt kvällen fick vi besök av min farfar, faster och ingifta farbror. Syftet med vår släktträff var för att fira min farfar som kommit med glada nyheter som var värda att hyllas! Mina föräldrar bjöd på goda, grillade hamburgare med gott tillbehör och framåt kvällen bjöds det på god kladdkaka gjord av mig. När samtliga gäster gått hem satte vi oss till bords för att spela Phase 10 till sent och jag gick och lade mig efter midnatt. Detta har orsakat att jag varit trött idag Eftersom jag även vaknat 3 gånger innan 06:00 för amning och/eller blöjbyte samt nattning av lillebror.

Klämfredag och det har inneburit att många jobbat som vanligt. Så var det även för oss och eftersom vi sov över hos mamma och pappa stannade jag kvar tills efter lunch. Därefter åkte jag och barnen hem för att barnen skulle få ta en lugn vila i hem miljö innan barnens farmor och faster kom hit på besök. Och det mottogs med glädje, i alla fall storebror visade på glädje över att ha de på besök. Min svägerska åkte vidare men min svärmor stannade kvar för middag, mys med barnbarn samt spelat kort i vanlig ordning. Nu ligger vi rätt dränerande i soffan och dags att sova inom kort då vi ska upp och iväg tidigt imorgon.

Hoppas er fredag varit fin!

3 reaktioner till “Kristihimmelfärds helg 2022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s