…Varit den senaste tiden. Det är antingen kommentarer eller inlägg jag får välja mellan då orken och tiden inte alltid räcker till. Men alltid trevligt när man finner tid över för ett blogginlägg!

Ja, det har väl hänt en del sedan sist men också inte. Jag har blivit bekräftad att få komma på intervju i Dalarna, dock är tiden oklar. Jag har även fått det bekräftat att jag får fortsätta studera till audionom med start hösten 2023. Vi har bokat hotell inför resa i helgen tillsammans med mina föräldrar samt bror och dessutom firat min fina ingifta farbrors födelsedag.

Som jag skrev i det här inlägget startade vår måndag bra. Resten av veckan blev inte olik, dock var storebror på förskolan i vanlig ordning medan jag och lillebror gick otåligt och väntade på att få hämta hem honom igen. På fredagen däremot gick jag, tillsammans med min familj, ut på en mysig kvällspromenad där storebror tilläts leka av sig innan det var dags att sova. Så skönt! Själva veckan blev lugn och förutom att vi träffade mamma på torsdagen så blev det en vardag där vi inte träffade någon utöver förskolan. Men till helgen blev det tidig morgon hos mina föräldrar, där barnen fick mysa med sina morföräldrar samt sin morbror och deras mamma fick mer eller mindre lite fri tid. Framåt eftermiddagen gick vi hem till min faster med familj där vi blev bjudna på goda bakverk och trevlig stund med släktingar. Söndagsförmiddagen spenderade vi i en närliggande skog och tog en långpromenad (mer om det i ett annat inlägg). Resten av söndagen bestod av att maken fixade med sonens trehjuling, små fix på sin motorcykel samt såg derbymatchen där Hammarby gick av spelplanen med vinst (4-3) mot Djurgården!

Vår måndag blev heller inte så olik föregående måndag. Igår beslöt jag ta det lugnt hemma med sönerna. Jag kommer nog behöva ha sådana dagar då barnen bara får strosa omkring i pyjamas om så önskas och leka i inomhusmiljö, utan avbrott för att vi ska iväg likt vardagar och vissa helger samt ta så långa sovstunder de önskar utan att bli väckta. Och likt föregående måndag mottog båda sönerna mitt beslut med glada miner och vi fick en fin måndag hemma.

Idag regnar det. Det har då inte regnat på ca 2 veckor så det var varmt välkommet från min sida. Så utöver att ha lämnat och hämtat storebror på förskolan så mös jag och lillebror bara hemma. Jag lyckades fixa lite på hemmet såsom vika lite tvätt, ta hand om disken och små städa lite. Mycket mer krävs men lite åt gången är det bästa som finns.

Vi får se hur resten av veckan ter sig. Hittills är våra planer att träffa våra vänner och även fira min älskade farfar som kommit med glada besked! Därefter blir det en mysig helg med familjen med hotell. Vi ska även träffa mina morföräldrar jag inte träffat sedan 2018 och förhoppningsvis träffar vi även en vän till mig från audionomutbildningen.

Hoppas på en fortsatt fin vecka nu! I ca 2 veckor har vi haft det varmt och soligt, och efter två regniga dagar väntas solen åter titta fram och värma oss igen. Trevligt! Hoppas även ni får en fortsatt fin vecka.

Maskros plockad av min son söndag 14/5

3 reaktioner till “Oj så off jag har…

  1. Det låter spännande med intervju i Dalarna men ni bor ju inte precis där. Kanske jag som inte förstår riktigt. Kul i alla fall att du kan börja plugga i höst igen.

    Gilla

  2. Här har det också regnat! Lite tråkigt, men som du säger välbehövligt! Håller med om att energin ibland inte räcker till både kommentarer och skriva inlägg. ❤

    Gilla

  3. Jag har också varit off ett tag, för tiden har inte räckt till för att skriva. Det låter klokt att du tänker ta lugna dagar med barnen utan att ha saker och tider att passa. Hoppas att intervjun går bra! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s