…En fantastisk måndag! När min äldsta son slog upp sina ögon redan vid 04:40 och informerade oss om att vi inte alls skulle få någon blund denna morgon kände jag på mig att det skulle bli en katastrof dag. Så fel man kan ha ibland! Trots att dagen startade 04:40 (tidigare för mig då lillebror vaknade och ammades) så sov lillebror skönt nog till 07 och gav mig utrymme för att sitta i soffan, slötitta på något på TV med en kopp kaffe i hand tillsammans med storebror. Underbart! Vi beslöt stanna inomhus, även fast det var 20 grader varmt utomhus. Jag kände ingen ånger för det, då jag knappt kan minnas då våra älskade barn fick en fri dag att bara strosa och göra det som behagar dem (ungefär) en hel dag. Och tacksamt var mitt beslut! Det har både blivit pedagogiska lekar, frilek med och utan mig (och lillebror) och båda sönerna har tagit skön vila under dagen, samtidigt och vid olika tillfällen. Jag är ändå nöjd över denna start på vecka 19 och det blev inte sämre då maken kom hem. Nu är storebror nattad, så nu är fokus på att söva lillebror, ta en dusch, fixa med disk, städa undan efter dagen, lägga en Ica beställning samt sätta sig ned och skriva lite i storebrors bok om honom. Lite egentid framför serier lär även tillkomma, annars blir det att lyssna på en ny bok jag blev tipsad av min fina farfar (Häxfolket av Sandra Hila).

Hoppas ni fått en fin start på nya veckan!

3 reaktioner till “Veckan startar med…

 1. Dessa tidiga morgnar känner jag igen men nu var det längesedan då mina små har blivit morgontrötta tonåringar. Vad mysigt att ni hade en heldag inomhus. Kramis ❤

  Gilla

 2. Ja ibland blir det inte som man tänkt sig, och så härligt att det blev en bättre dag än du väntade dig efter den tidiga starten i ottan 😀 Det lät som en skön och givande dag med sönerna❤️
  Boken lät intressant, så den kanske är något för mig i pappersversion 🙂

  Gilla

 3. Låter som om ni fick en skön dag utan stress och måsten..det behöver vi alla ibland, hoppas att resten av veckan blir lika skön..👍 kram..🤗☀️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s