Denna vecka har haft växlande väderlekar. Soligt och hyfsat ok varmt till små dugg, hagel och molnigt med något kyligare temperatur. Det har därmed varit en klassisk svensk vår där man står och funderar tills hjärnan brinner varje morgon gällande ytterkläder för sina barn. Det har både blivit skalkläder och vanliga regnkläder med eller utan fleeceset under samt fodrade stövlar, fingervantar och/eller fodrade galonvantar med en tunnare mössa till. Fungerat bra och man får komma ihåg att klä barnet för varmt är nästan bättre än tvärtom, vilket jag upplever mig själv gjort. Även lillebror som ligger skyddad i sin liggdel i vagnen kläs något för varmt för att förhoppningsvis skyddas mot kylan, men det gör honom tok upprörd om han blir för varm, så det finns alltid för- och nackdelar med allt.

Trots växlande väder har det varit en bra och fin vecka. Måndagen regnade det och vi gick bara ut för en snabb handling på Ica och åt sedan lunch och lekte under förmiddagen/tidig eftermiddag med en vän med sin dotter. Tisdag-fredag morgon har bestått av att förbereda oss för förskolan och därefter lämna och hämta storebror. Timmarna emellan har mestadels sätt likadant ut – ta hand om lillebror och i den mån försöka ta hand om kaoset hemma. Onsdagen blev en mysig dag tillsammans med min vän, hennes son och deras hund. Blev mysig lunchträff och båda sönerna tog en skön vila innan vi begav oss ut för att hämta storebror och ta en mysig promenad med lekplats på väg hemåt igen. Torsdag eftermiddag spenderas ihop med min mamma.

Denna fredag har bestått av två möten. Den ena arbetsintervju och den andra utvecklingssamtal på förskolan. Jag är så nöjd över att jag hann med båda då jag hade en kvarts paus mellan mötena. Första utvecklingssamtalet och vi är nöjda! Det är alltid mysigt att få höra hur sin son utvecklas men också höra att de ser och hör honom och vi har rätt lika bild på hur han är som person. Efter utvecklingssamtalet har det blivit en mysig eftermiddag/kväll hemma som familj, med tacos till middag. Gott! På väg till förskolan plockade vi lite blommor som storebror var så nöjd över. Så mysigt att med så lite medel kunna göra ett barn så nöjd!

Hoppas ni fått en fin vecka hittills! ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s