Ännu en dag att fira. Ja, i alla fall för min make. Idag blev vi med motorcykel. Igen. Så glad för hans skull då hans stora intresse är motorcyklar och roligt för honom att kunna få den egen tiden. Det ger även mig större rörelsefrihet med bilen, vilket jag är tacksam över!

Så det har med andra ord varit en trevlig söndag. Förmiddagen bestod av att få undan stöket i lägenheten, damma av det värsta samt dammsuga. Lite mer krävs för att få det helt rent, men det var en klar förbättring än innan! Därefter drog maken vidare tillsammans med min bror för att köpa MC. Efter barnens vila anslöt mina föräldrar hemma hos mig där vi fikade lite innan vi gick vidare ut till ett område där storebror gavs möjlighet att få upptäcka en dunge men också leka lite i lekpark. Trevligt med andra ord! Lagom varmt men stundtals molnigt, vilket inte gör mig något.

Blev en fortsatt lugn eftermiddag/kväll hemma. Vi lyxade till det med sushi till middag. Nu blir det att vila upp sig inför morgondagen. Hoppas att ni fått ett fint avslut på vecka 16!

16 reaktioner till “En söndag att fira

  1. Så roligt för maken din! Även som småbarnsföräldrar behöver man ha sina intressen och en dos av egentid. Att den sedan inte blir stor är en annan femma.

    Ha en fin tisdag!

    Gilla

  2. Åh vad härligt för er, grattis till motorcykeln!
    Vi köpte också motorcykel när våran son var liten, det var en superhärlig avkoppling att ha tillsammans 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s