Vilken dag. Tumultartad förmiddag men en fantastisk eftermiddag. Redan från morgon lös solen in och redan innan kl. 07 var det 7 grader varmt utomhus. Nu börjar verkligen våren kika in och göra entré, vilket jag inte har något emot!

Maken tog ett extra pass denna lördag. Dock arbetade han bara ett pass på 4 timmar och var åter hemma strax efter 11. Vi skyndade oss sedan vidare mot en brandstation i närheten av oss som hade öppet hus. Där gavs möjlighet att få titta på ambulans, polisbil, brandbil, vägassistans och en buss. Storebror var lyrisk och besökte samtliga fordon. Vi stannade dessutom förbi ståndet där de sålde korv och storebror fick krama deras maskot-apa som vandrade runt. Det var en nöjd kille som satte sig i vagnen som styrdes vidare mot vårt centrum för att köpa in bland annat en solhatt till lillebror, keps till storebror och mat- samt dryck till kvällen. Blev en fortsatt lugn eftermiddag hemma med vila för storebror, Hammarbymatch på TV som slutade med vinst (2-0 mot Varberg) och mys med barnen. Storebror målade en fin helikopter som han hämtade vid polisens stånd och himlens så stolt han var efter han målat den i färgerna orange, blå, gul, grön och röd.

Nu sover storebror och inom kort även lillebror. Kvällen fortsätter med Mandalorien, mys kväll tillsammans samt en ivrig make som nog inte kommer komma till ro inför morgondagen.

Summa summarum var det en super fin dag. Och varm! Ca 20 grader varmt så vi hade endast vanliga kläder utomhus idag (nåväl, jag hade en jeansjacka på mig). Så skönt!! Nästa vecka verkar det bli något sämre väder, så man ska absolut passa på att njuta när vårvärmen visar sin existens efter vinterns kalla halvår.

Hoppas även ni fått en fin lördag idag!

4 reaktioner till “22 april 2023

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s