What a day. Från morgon till kväll har det varit soligt och fint och även väldigt värmande. Kan man lita på termometern så var det ca 11-16 grader utomhus idag. Och det upplevdes också! Tog på mig och barnen betydligt mer kläder än vad som behövdes och det kändes väldigt trevligt att kunna klä av sig ett lager än att sätta på sig för att behålla värmen i kylan. Underbart!

Måndag, vilket innebär att jag har båda barnen hemma. Och det har varit en otroligt fin dag med knappt något utbrott alls. Jag har även hunnit få lunchen och mellis på bordet i tid (dvs. innan de ens börjar tänka att de är hungriga) och sövt dem innan de blivit övertrötta. Fantastiskt! Vi var ute en stund på förmiddagen efter att vi handlat, men vi gick även ut under eftermiddagen då båda killarna vaknat upp från sin vila under tidig eftermiddag. Alltid trevligt att kunna ta vara på det fina vårvädret. Idag har vi även sett fjärilar, humlor och en massa fina blommor. Det ger väl ändå en ordentlig vårkänsla, inte sant? Även fast jag även känner grov ångest inför vår- och sommarn, då jag har en fobi mot getingar specifikt, så ser jag ändå fram mot värmen och sommarkvällarna. Finns alltid för- och nackdelar med samtliga årstider.

Dags att säga god natt och hoppas på god sömn. Jag har börjat sova i sängen igen skönt nog, man får passa på när lillebror önskar själv få sova i sin spjälsäng. Dock är det flera uppvak på nätterna, vilket gör att jag blir tröttare om dagarna. Trots det känns det ändå trevligt att få en mer avslappnad sömn än vad som erbjuds i soffan när jag samsovit med lillebror i ca 6 månader.

God natt och hoppas ni fått en fantastisk start på denna vecka!

10 reaktioner till “Vårfeeling

 1. Det låter som en riktigt skön dag!:) Här har vi också haft en fin och solig dag, och även om det har blåst en del så har det varit varmt och skönt i lä. Jag har också äntligen sett fjärilar och humlor, och vårblommor har slagit ut. Nu börjar en underbar tid!:)
  Jag önskar dig sköna och soliga dagar!<3

  Gilla

  1. Ja, håller med. Vi som annars är ute oavsett väderlek samt årstid finner det väldigt intressant att se människor visa sig när solen börjar värma 😅

   Gilla

 2. Vilken underbar ni verkade ha! Ja så underbart att våren äntligen börjat komma, fjärilar, blommor och humlor är ju verkligen vårtecken 😍 Så skönt att barnen varit på bra humör också, en dag utan utbrott är ju fantastiskt! Hoppas du får en toppen Onsdag nu också fina du! Kram ❤

  Gilla

 3. Det gör mig glad att läsa ditt inlägg. Det känns hoppfullt för er just nu.

  (Sent) Svar: Tack för din kommentar. Att finna gemenskap med andra i samma livssituation är betydelsefullt – relationen till dig är en sådan. Tack för att du finns.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s