Godmorgon. Måndag, ny vecka och strålande solsken. Har vi tur värmer solen på lika bra som tidigare dagar, vilket gör det otroligt mysigt att vara ute i. Våra planer för dagen är då inte många. Jag behöver handla, städa lite i hemmet, vika tvätt och fixa med ärenden som gäller mina studier. Däremellan ska även vi besöka en lekplats och kanske träffar vi på våra vänner en stund.

Helgen har varit fantastisk! Den har bjudit på så många olika, härliga saker. Bland annat så har vi träffat makens släkt från både hans mammas och pappas sida. Lördagen bestod av att fixa i ordning hemma inför en långresa till Eskilstuna. Där firade vi makens morfars 88 års dag med trerätters som makens moster anordnat med. Storebror fick leka en hel del med sin kusin som är 1,5 år äldre. Så samtliga i familjen fick en trevlig stund i Eskilstuna, dock kom vi hem vid 20:00 och det hade kunnat fungera om båda sönerna valt att sova en stund i bilen. Men icke då. Istället skrek lillebror konstant i ca 1,5 timme medan storebror lyckades inte finna ro till att somna, trots att han var helt urlakad efter dagen. Ca 10 minuter innan vi var hemma somnade han, vilket blev aningens problematiskt, men hanterbart. Till middag åt vi sedan pizza vid ca 21:30 och somnade sedan trötta i sängen för en gångs skull.

Igår var det också en fantastisk dag. Även söndagen bjöd på strålande solsken och värmde oss från skuggans ruggiga kyla. Vid 08:15 tog vi redan bussen in mot Södermalm för att möta upp min svägerska med son samt makens kusin med familj. Tillsammans besökte vi Bläcktornsparken där det fanns en hel drös med saker att göra. Barnen sprang runt och lekte med sina pappor (och svägerska) medan jag stod rätt stilla i solen med en sovandes lillebror i vagn, likt makens kusin. Vi stannade till vid McDonalds för en snabb och smidig lunch. Därinne blev alla barn toknöjda och det blev en väldigt mysig och trevlig och lugn lunch. Därefter for vi hemåt igen och storebror blev så glad över att få åka tunnelbana för första gången och buss igen (något vi gör ytterst sällan). Eftermiddagen bjöds på Hammarby match med förlust, mys med familjen och lite lugn stund i soffan med en kopp kaffe i hand. Inte helt fel det!

Hoppas att ni får en fin och solig måndag idag!

2 reaktioner till “Soliga dagar med släktträffar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s