Godmorgon lördag. Hur ser era planer ut? Själv ska jag iväg till Eskilstuna för att fira min makes morfars 88 års dag (nåja, dagen innan hans födelsedag). Dessförinnan ligger fokus på att fixa i ordning oss, packa och köpa present.

Vår torsdag och fredag blev fin. I torsdags kom regnet som SMHI utlovade. Dock ett mer duggade regn, i alla fall då jag befann mig utomhus. Framåt eftermiddagen mötte jag upp min mamma, hämtade storebror gemensamt och därefter gick vi hem där jag både bakade och förberedde inför middagen. Vi bjöd mina föräldrar samt bror på god fläskytterfile med pommes, bea med ruccola, oliver och majs som sallad bredvid. Till efterrätt fick de sedan en god toscakladdkaka (50/50 av mitt och Camila Hamids recept). Supergott! Det blev en mysig och trevlig kväll och pojkarna somnade sedan gott.

Det blev även en regnig, grå fredag. Jag var, likt torsdagen, inte ute i onödan och passade på att njuta lite extra inomhus. Efter lunch fick jag sällskap av min farfar. Blev att mumsa på god toscakladdkaka, kaffe och trevliga samtalsämnen. Kvällen blev därefter lugn med min familj. Maken och jag såg även på The Mandalorien när barnen somnat och påbörjade Murder mysteri 2, men sedan somnade vi, trötta på varsin sida av soffan. Tyvärr blev natten lite besvärlig då lillebror var ledsen och behövdes vaggas lite extra. Det innebar att jag fick mindre sömn, men förhoppningsvis kan jag ta igen det sedan ikväll/i natt.

Hoppas att ni får en fortsatt fin lördag & helg!

BFU på lillebrors outfit inför fredagens nöje

8 reaktioner till “Regniga dagar

 1. Det låter som trevliga dagar, med nära och kära och gott att äta. Här har det också varit gråa och regniga dagar, men nu tittar solen fram igen. Ha det så trevligt med dagens födelsedagsfirande! 🙂

  Gilla

 2. Bra dagar får man väl säga! Hoppas ni har haft en fin lördag tillsammans nu. Vi har kunnat njuta av fint vårväder och det var så skönt.

  Gilla

 3. Här har dagarna varit torra med lite sol, däremot inte särskilt varmt ännu. Men nästa vecka ser ut att bjuda på kalasväder! 😀
  Uppskattar däremot även de dagar som inte är bra så man har anledning att stanna inne och pyssla och mysa 🙂
  Vi kollar också på Mandalorian här hemma 😀

  Gilla

  1. Hoppas ni fått denna värme hos er nu! Här har vi snarare sommarvärmen 🤪
   Jag uppskattar också sådana dagar. Då får man inte samma ångest över att stanna inomhus heller.. 😅

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s