Påskveckan har nu tagit slut och nu går många åter tillbaka till rutinerna. Så är det även för oss, även fast att det ändå har varit rätt så likt vår vardag ändå. Nu är det bara att packa ned alla påskägg, prydnader samt städa undan påskriset. Dock får nog påskriset stå något längre än vanligt i år då det är storebror som pyntat det så vackert (med viss hjälp förstås). Och påskkycklingen han målat får nog även den vara uppe lite till för att den är så fin!

Påskhelgen har bjudit på så fint väder – både i lördags, i söndags och igår. Även igår och idag har det varit strålande fint väder! Nu har jag med gott samvete kunnat ta fram mina nya, fina solbrillor med min styrka i som jag hämtade hem den 2 mars. Velat testa dem utomhus ett bra tag nu, men solen har inte varit lika påfrestande som dessa dagar. Jag har också bytt bort min skidjacka till min vårjacka samt börjat sätta på storebror hans fodrade regnställ istället för vinteroverallen. Känns trevligt och välbehövligt när det är som minst 10 grader varmt utomhus!

Igår var det en bra dag. Dock en oerhört lång dag! Lämning och hämtning gick smidigt, inga konstigheter och utöver det handlade jag bara under dagen och passade på att vila upp mig under dagen. Eftermiddagen spenderades i två olika lekparker och lillebror fick testa sitta, med stöd av min hand hela tiden, i en gunga. Inget som uppskattades, så blir att vänta med det en stund till. Igår kom maken hem vid ca 21:30 (jobbat till sent och skiftat däck) så blev att både laga mat, diska, städa och natta två trötta pojkar själv. Blev något påfrestande med en ledsen lillebror, men utöver det gick allt smidigt och fint skönt nog!

Denna onsdag har också varit fin. Likt igår stannade vi till vid en lekplats på väg hem från förskolan och där träffade vi även våra vänner som lekte en stund med oss. Efter det blev det en fortsatt mysig onsdagskväll hemma, denna gång tillsammans, hela familjen.

Imorgon och på fredag vankas regn. Får se om SMHI har rätt gällande den saken. Om det blir så är jag ändå toknöjd över de fina dagar vi haft och nöjd över att jag tagit vara på dessa 4 dagar med strålande solsken.

Hoppas ni får en fortsatt fin onsdagskväll!

12 reaktioner till “Solskensdagar

 1. Vad härligt att du också hade strålande väder under påsken. Så kul att du har kunnat börja använda dina nya solglasögon. Kramis ❤

  Gilla

 2. Härligt att ni njuter av vårsolen som äntligen är här! Det gör vi också. 🙂

  Heja dig som kämpar på med barn och hushåll vissa dagar relativt själv. ❤

  (Sent) Svar: Tack för din kommentar.

  Kram

  Gilla

  1. Ja, man får passa på när den väl kommer, men nu börjar det snarare bli så att man får gömma sig från solen hehe..
   Tack, det är bara kämpa på 💪🏻❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s