Annandag påsk och sista röda dagen på påskledigheten. Trots röd dag tog maken ett extra pass på jobbet och jag stannade kvar hos mina föräldrar med barnen tills att han slutade. Och tur var väl det! Redan vid 01 så ser jag tendens till en ögoninflammation i lillebrors öga och är lite extra vaksam och behöver trösta en liten kille och finnas nära till hands. Vid 05 blev jag avlastad av min kära mor och fick ta det lite lugnt innan storebror vaknade. Blev för övrigt en väldigt mysig dag tillsammans med mina föräldrar där vi körde rotation av barnen medan den tredje fick vara barnfri en stund. Under förmiddagen passade vi på att gå iväg till en närliggande bondgård för att titta på lite djur. Alla djur förutom kaninerna var ute den här gången, men storebror var himla nöjd han över att få hälsa på kossorna, fåren, lammen, getterna samt de stora grisarna. Det fanns även höns och tuppar som yrade kring oss som också var himla intressanta. Blev även ett stopp vid en lekpark där vi även träffade på min faster med make som vi sedan slog följe med hemåt. Riktigt mysigt väder ute, soligt och hela 10 grader varmt i skuggan. Ett pang väder, som så många gärna vill kalla vädret för. Lillebror fick sova i ca 2 timmar i vagn dessutom vilket gjorde honom betydligt piggare och nöjdare resten av dagen. När maken hämtat oss for vi bara hem för middag och därefter blev det i princip nattning. En mer kämpig nattning för lillebror men en väldigt smidig nattning för storebror, så det väger alltid upp tycker jag! Dusch är avklarad och nu ska jag avsluta kvällen med att se klart filmen Fatherhood med ett gott äpple i hand.

Hoppas att ni fått en fantastisk start på nya veckan!

4 reaktioner till “Annandag påsk 2023

    1. Tack, han mår mycket bättre! Ögoninflammationen var inte mer än vad det brukar bli för barn enligt en ögonläkare, det är otroligt vanligt att de får något i ögat och en bra reaktion att ögat vill bearbeta det själv utan läkemedel. 😊👍🏻

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s