I början av förra veckan skrev jag att vi befann oss i helvetesveckan. Och det menar jag. Maken kom hem en respektive 2 timmar senare än vanligt och jobbade även en av helgdagarna, vilket har gjort att han varit borta även denna vecka i 6 dagar. Denna vecka ser rätt likadan ut, då maken valt att ta extra pass, men tur nog kommer han hem en mer rimlig tid. Detta har gjort att orken varit noll på kvällar efter dagen och därmed har bloggen fått hamna lägst på min priolista. Men i detta inlägg tänkte jag göra en sammanfattning av vecka 13!

Måndag den 27 mars: lugn hemma dag pga. dåligt väder (snöfall i princip hela dagen). Dock påbörjade jag min nyttighetsvecka jag hållt förvåningsvärt bra! Tränade även för första gången på länge i 20 minuter framför Sugerpop Fitness. Maken stod länge i köket och ordnade med gryta och dagens middag, för att underlätta för denna veckas middagar.

Tisdag den 28 mars: lugn hemma dag utöver promenad fram och tillbaka till förskolan. Efter förskolan blev det hem och mysa eftersom det inte alls var trevligt väder utomhus, vilket även storebror tyckte var trevligt!

Onsdag den 29 mars: skiljer sig inte alls mycket från tisdagen, varken vädermässigt eller vad jag gjort under dagen.

Torsdag den 30 mars: min bror kom hem till mig och fikade samt åt lunch. Efter att jag hämtat storebror på förskolan mötte vi upp min mamma – och glädjen i storebrors ögon är oslagbar!

Fredag den 31 mars: kaosdag. Lillebror var inte glad, men när det väl lugnade ned sig blev det en betydligt bättre dag. Mysigt samtal även med min fina farfar. Efter förskolan gick vi till en lekpark och var ute i totalt 1,5 timme med våra vänner J och A. Soligt och fint väder, det klagar jag inte över! Storebror och jag gjorde sedan hemgjord pizza till middag.

Lördag den 1 april: maken jobbade sitt sista pass för veckan och min mamma kom förbi och spenderade förmiddagen och lite av eftermiddagen tillsammans med mig och mina söner. Tillsammans tog vi vara på solen och var ute så länge så att storebror blev helt slut. Blev en fortsatt mysig och lugn lördag inomhus med lera, lek med leksaker, bokläsning och spendera ihop som en familj.

Söndag den 2 april: igår var det makens enda lediga dag och själv är jag himla nöjd med gårdagen. Storhandling stod på schemat och det är inget vi gjort på.. Så så länge. Det var därför lite extra roligt att få gå runt inne på en Ica Maxi med två nöjda barn och mycket av det jag planerat skulle följa med gjorde även det – och lite till. Träffade även mina föräldrar som orsakade många tårar hos storebror när de behövde säga hejdå. Vidare for vi sedan hem till en privatperson som sålde bamse böcker och tidningar, som snabbt blev favorit hos storebror! Dock blev det ingen vila, vilket orsakade att mycket av det vi behövt göra fick vi vänta med framåt kvällen. Blev både lek med lera och mysa som familj. Till kvällen tog både jag och maken en varsin lång dusch medan barnen sov och därefter fixade vi allt klart inför en ansökan om en tjänst för mig. Så spännande! Blev även att se på Mandalorian, men jag somnade snabbt!

Måndag idag. Vi är fortsatt små snoriga och återhämtar oss. Annars blir det nog att gå ut till en park och njuta av vädret! Hoppas ni får en fortsatt fin måndag ♡

10 reaktioner till “Översikt – vecka 13

  1. Vilket väder det har varit den senaste tiden, sol och sen en massa snö. Så skönt att gå ut till en park och njuta av vädret! Hoppas ni får en fin vecka ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s