Två fina dagar, minst sagt. Efter en lugn och trevlig dag hemma hämtade jag upp storebror och gemensamt mötte vi upp min mor. Tillsammans tog vi oss vidare till en lekpark och njöt av strålande solsken, ca 10 grader varmt och fick riktig vårfeeling. Även lillebror som låg vaken i vagn fick komma upp och njuta lite. Vi hann med lite lek hemma och träffa barnens morfar en snabbis innan det var dags att göra kväller. Vi bestämde att ses redan imorgon igen, så det korta stunden vi sågs var bara en försmak av lördagens skojigheter.

Denna fredag bjöd även den på härliga stunder. Eftersom båda barnen valde att vakna tidigt (ca 05) så begav jag mig ut ca 40 minuter innan jag skulle lämna storebror på förskolan. Det var hyfsat varmt och ändå trevligt väder till skillnad från eftermiddagens regnskur. Utan regnkläder hade vi och vagnen blivit otroligt blöta må jag säga. Blev därmed en fortsatt lugn fredags eftermiddag/kväll med pizza till middag.

Efter att en Ica beställning har gjorts sitter jag nedbäddad i soffan med bebis i famn. Även städat undan dagens minimala oreda (fördelen med att gå hemma med en nöjd bebis är att hemmet ser fint ut) och tagit hand om den lilla disk som uppkom efter middagen. Blir att se åtminstone ett avsnitt av Teen Wolf innan det är dags för mig att kasta in handduken.

Hoppas ni fått en fin fredag! ♡

10 reaktioner till “23 och 24 mars 2023

  1. Skönt att den gångna veckan har varit lugn och trivsam för er.

    (Sent) Svar: Tack för ditt beröm om februarisidorna i min bullet journal.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s