…varit lägst prioriterad ett tag nu. De senaste dagarna har jag påbörjat ett och annat inlägg, men sedan valt att inte fortsätta och de har därmed fått hamna i utkast istället för att bli publicerade. Det känns skönt att inte känna en stress över att ett blogginlägg måste komma upp, men tråkigt också då jag verkligen tycker om det. Men orken finns inte alltid där och det får man helt enkelt acceptera.

Så.. Söndagen blev inte som vi tänkt. Våra planer ställdes in på grund av maginfluensa. Himla trist då jag sett fram emot denna dag, men samtidigt glad över att personen spydde innan vi träffades. Få vår tredje magsjuka så här kort inpå varandra hade då inte varit varken hållbart ekonomiskt eller kul för oss. Istället för att åka iväg stannade vi hemma hela söndagen, lekte med våra söner, mös inomhus då vädret inte var på topp och fick en storstädning gjord. Även en massa tvätt blev tvättad, vikt och undanstoppad. Skönt!

Igår startade vi veckan med en lugn och kravfri dag. Det enda kravet för dagen var att hålla det fortsatt fint i hemmet och handla, vilket inget av dem var egentligen ett så kallat ”krav”. Vi tog oss till en lekplats på väg hem från Ica där storebror fick leka en stund innan vi begav oss av hemåt. Framåt 12:00 fick vi fin besök av min farfar och han var gullig och tog med en mini tvättmaskin som min pappa konstruerade när han var 30 år. Så fin och väldigt uppskattad. Tur nog tillverkar min pappa sällan saker som är ömtåliga, så den håller för min 2 årings ibland vilda lek. Vi har hunnit tvätta både strumpor, dregglis, bilar, leksaksmat och klossar. Allt går att tvätta i vår ”blubb blubb” maskin, som storebror säger när han sätter ”igång” tvättmaskinen. Älskade tokunge, så charmig!

Lite humörsvängningar framåt eftermiddagen, annars en fortsatt fin måndag. Till kvällen fick jag lite egen tid med storebror, vilket båda två tyckte var väldigt trevligt. Inte alltid man kan komma fri från en 5,5 månaders bebis, så jag tar alla tillfällen i akt.

Denna tisdags morgon blev fantastisk även. Maken började sent idag så vi åt en gemensam frukost efter en trevlig natt. Denna natt slapp jag samsova med lillebror då han valde att sova i sin säng, med 3 uppvak, under natten. Så skönt! Därefter blev det en lugn promenad från och till förskolan och en fortsatt lugn kväll där vi åt rester till middag från lördagens goda köttgryta!

Ni har väl inte glömt att rocka sockorna idag? Här hemma har både jag, storebror och lillebror rockat våra strumpor för allas lika värde. En viktig dag för mig att uppmuntra och med så enkla, små medel som att ha två olika strumpor på fötterna för dagen, gör det bara bättre. ♡

Inlägget skulle publiceras igår 2023-03-21

4 reaktioner till “Bloggen har verkligen…

  1. Vilken fin liten tvättmaskin ni har fått till ert hem!

    (Sent) Svar: Tack för att du läste och kommenterade sista delen av årsresumén!

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s