Denna onsdag blev lugn och fin. Precis sådana dagar jag tycker om. Morgonen blev något mer besvärlig, men hanterbar. Hann hem för att snabbt mellanlanda och städa undan från morgonen innan jag mötte upp min vän för att gemensamt slå följe till en secondhandbutik. Där inne fyndade jag en bok jag länge velat köpa (en av mina favoritböcker som barn), ett litet flygplan och en trä korv till leksaksköket. Nöjd! Hann sedan få i mig lite lunch innan min farfar och faster kom på besök. Blev en hel del gos med lillebror och kvalitetstid för oss vuxna. Efter att jag sedan hämtat storebror drog vi vidare till en lekpark för att njuta av det fina vädret innan molnen började se mörka ut, då skyndade vi hem innan regnet kom. Fortsatt mysig onsdag med gos tillsammans som familj, god laxrätt till middag och legobygge innan sängdags. Jag fick även möjlighet att läsa den nya Gittan boken för storebror vid nattningen, vilket var trevligt. Disken är fixad, städningen avklarad och nu söver jag lillebror innan jag förhoppningsvis kan få någon egen tid innan även jag slänger in handduken för ikväll.

Hoppas ni fått en fin dag!

10 reaktioner till “22 mars 2023

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s